07 / 05 / 2024

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarını dikkat! Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklıklar indirime girdi

Müzik tutkunlarının gözdesi Sennheiser marka Bluethoot kulaklıklar kaçırılmayacak fırsatlarla indirime girdi. Sennheiser Momentum True Wireless 3 suya dayanıklı mı?  Özellikleri neler?



Yaptığımız incelemelerde Sennheiser Momentum True Wireless 3 IPX4 sertifikası sayesinde su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklı olan kulaklıkta dört mikrofonlu gelişmiş bir sistem içinde barındırıyor.Ayrıca   Gürültü engelleme performansının seviyesini otomatik olarak optimize eden kulaklık hem ses hem de ANC performansıyla rakiplerine fark atıyor. 

Asıl sevindiren haber ise Sennheiser Momentum True Wireless 3 ‘ün indirime girmesi oldu. Sennheiser Momentum True Wireless 3 kablosuz kulaklık için yeni indirim fırsatı yapıldı. 
Günümüz piyasasında satın alabileceğiniz en iyi ses kalitesini sunan kablosuz kulaklıklardan biri olan modelde 7 mm’lik dinamik sürücüler kullanılan Sennheiser Momentum True Wireless 3 güçlü ve kaliteli bir ses deneyimi sunan kulaklık AptXTM Adaptive kodek desteğiyle karşımıza çıkıyor.Bunun yanısıra  Sennheiser Momentum True Wireless 3 modelinde TrueResponse isimli bir özellik dikkatimizden kaçmıyor. Öncelikle bu özellik derin basları ve tizleri doğal bir şekilde sunmaya yardımcı olanak sağlıyor. 


Geri Dön