27 / 04 / 2024

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.



Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montajişleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. g. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak, inşaat demir ve demir konstrüksiyon işleri yapmak. j. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak , vinç ve iş makinaları kiralama. İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak.


Geri Dön