Yeni Projeler

My Hill Residence'ta son 4 konut! Teslimler ay sonunda!

My Hill Residence'ta yer alan son 4 konutun satış süreci devam ediyor. Teslimleri ay sonunda gerçekleştirilecek olan projede toplam 36 adet konut bulunuyor.

My Hill Residence projesi İzmit Kocaeli'de inşa ediliyor. Kain İnşaat imzası taşıyan My Hill Residence'ta toplamda 36 konut bulunuyor.

4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire tiplerinin yer aldığı My Hill Residence'ta son 4 konutun satışı devam ediyor.

Peki My Hill Residence'ta yer alan konutların fiyatları ne kadar? My Hill Residence projesi için vade imkanı sağlanıyor mu?  işte merak edilen soruların cevapları ve My Hill Residence projesi ile ilgili detaylar...

İzmit My Hill Residence projesinde yer alan 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 6 milyon 930 bin TL ile 8 milyon TL arasında değişiyor. 

Teslimleri ay sonunda gerçekleştirilecek olan My Hill Residence'tan konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediklerinde kalan tutarı 12 ay vade farksız taksitlerle ödeyebiliyor. 

Konutların alanlarının 200 metrekare olarak tasarlandığı My Hill Residence projesinde fitness salonu, güvenlik ve otopark bulunuyor. 

Web: https://www.kaininsaat.com.tr/
Telefon: 0262 344 20 02

 

Mia Sarnıç'ta yüzde 50 peşinatla 12 ay 0 faiz ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Gate 41'de metrekaresi 1.300 dolara anahtar teslim 2+1 ve 3+1'ler!

SMD Life'ta 3 milyon 300 bin TL'ye! Hemen teslim!