29 / 04 / 2024

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....



Konut fiyatlarının armasından sonra son dönemin popüler yatırım ve yaşam alanı olarak dikkat çeken TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Tiny House’un tercih edilmesinde en önemli etkenlerin başında; hem kışın hem de yazın oturulabiliyor olması ve en önemlisi de bir dairenin 5’te 1’i fiyatına alınabiliyor olması geliyor.

TinyHouse akımı popülaritesini pandemi döneminde arttırdı. Bu akım, ülkemizde de büyük ilgi görüyor. 

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL den başlıyor!

YÜKSEK FİYATLI EVLER YERİNE, DÜŞÜK MALİYETLE VİLLA FIRSATI

Yüksek enflasyon konut fiyatlarını da direkt olarak etkilediği için ev almak neredeyse imkansız oldu. 

Karadeniz’in eşsiz ormanları olan Bolu/Göynük’ de hayata geçirilen olan My Port Tiny House Yaşam Köyü  sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet 3. etap parselin satışa sunulduğunu açıkladı. 21 dönüm alana sahip olan yaşam köyü ayrıca 7/24 güvenlik, su ve elektrik alt yapısı, ateş havuzu, spor alanları ve çocuk oyun alanları barındırıyor. Kuzey Marmara Otobanına 230 kilometre, Abant Gölü’ne 95 kilometre, Ankara-Bolu Otobanına 230 kilometre, Göynük Merkez’e 35 kilometre, Eskişehir’e 90 kilometre,  Sapanca’ya ise 90 kilometre mesafede konumlanıyor.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL den başlıyor!

İSTANBUL’A 2 SAAT UZAKLIKTA, DOĞANIN İÇİNDE

Karadeniz’in doğası her zaman cezbedici güzellikte olduğunu hemen herkes biliyor. İstanbul’dan ayrılmak istemeyenler ve doğayla iç içe olup kafa dilemek isteyenler için de ideal lokasyon olan Bolu/Göynük İstanbul’a 2 saatlik mesafede yer alıyor.

Proje sahiplerinden Gamze Özlü: parselin satış fiyatının 350 bin lira olduğunu söyledi.

Parseli aldıktan sonra elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yapıldığını ifade eden Özlü, "Üzerine TinyHouse’unuzu bizim yönlendirdiğimiz fabrikamızdan alabiliyorsunuz ya da kendiniz de koyabiliyorsunuz” dedi.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL den başlıyor!

TinyHouse maliyetlerinin en uygun şu an 400 bin TL'den başlayıp, 1 buçuk milyon TL'ye kadar lükslüğüne göre fiyatları değişebildiğini anlatan Gamze Özlü: “Bunların araç gibi ruhsatları var. Yani arabanızın ruhsatı gibi ruhsatınız var. E-devletimizde de görünüyor. İçinde kliması, televizyonu, buzdolabı, çamaşır makinesi, bir ev gibi yaz kışta isterseniz yaşayabiliyorsunuz" diye ifade etti.

Bunun en önemli avantajı da bahçenin var olduğunu belirten Özlü; "Yani bir villa konseptinde yaşıyorsunuz ama toplamda harcadığınız para ortalama 1.000.000 TL gibi oluyor” diye konuştu.

Özlü son olarak, insanların İstanbul’a yakın lokasyonda bu tarz projelere çok sıcak baktıklarını ve bu projelerin gün geçtikçe daha da artacak ve değerleneceğini de belirtti.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay,  Ankara  ve Elazığ!

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!


Geri Dön