28 / 04 / 2024

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 



İstanbul’da en düşük daire fiyatları 5 milyon TL'yi çıkmış durumda. Son zamanların popüler yatırım ve yaşam alanı olarak ön plana çıkan TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi durumuna geldi. Hem yazın hem kışın oturulabiliyor olması ve en önemlisi de bir konutun 5’te 1’i fiyatına alınabiliyor olması Tiny House’un tercih edilmesinde en önemli etkenlerin başında bulunuyor.

Pandemi döneminde dünyada yaygınlaşmaya başlayan TinyHouse akımı popülaritesini bir üst sekmente çıkarmaya devam ediyor. Alternatif bir yaşam arayanların tercihi olan bu akım, ülkemizde de büyük ilgi görüyor. 

Küçük ya da büyük, kullanışlı bir yaşam alanı yaratmasıyla avantaj sağlayan bu çevreci ve ekonomik mobil evler villa tipi yapılarak konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

 My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

 YÜKSEK FİYATLI DAİRELERİN YERİNE, DÜŞÜK MALİYETLE VİLLA FIRSATI

Özellikle büyük şehirlerde konut fiyatları cep yakıyor. Yüksek enflasyon konut fiyatlarını da direkt olarak etkilediği için daire almak hayal oldu. Ortalama ev fiyatları 5 milyon civarı olduğu düşünüldüğünde, 400 bin TL'den başlayıp 1 milyon ya da 1 buçuk milyon TL'ye kadar lükslüğüne göre fiyatını kendinizin belirlediği bahçeli bir villa yaptırma fikri insanlara çok cazip geliyor. 

MY PORT TİNY HOUSE YAŞAM KÖYÜ PROJESİ SATIŞTA

Karadeniz’in eşsiz ormanları olan Bolu/Göynük’ de hayata geçecek olan My Port Tiny House Yaşam Köyü proje sahiplerinden Gamze Özlü, 82 adet 3. etap parselin satışa sunulduğunu kaydetti.

21 dönüm alana sahip olan My Port Tiny House Yaşam Köyü ayrıca 7/24 güvenlik, spor alanları, ateş havuzu ve çocuk oyun alanları, elektrik ve su alt yapısı barındırıyor. 

Kuzey Marmara Otobanına 230 kilometre, Ankara-Bolu Otobanına 230 kilometre,  Abant Gölü’ne 95 kilometre, Göynük Merkez’e 35 kilometre, Sapanca’ya 90 kilometre, Eskişehir’ e ise 90 kilometre mesafede yer alıyor.

 My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

İSTANBUL’A 2 SAAT UZAKLIKTA, DOĞANIN İÇİNDE

İstanbul’dan kopmak istemeyenler ve doğayla iç içe olup kafa dilemek isteyenler için de ideal lokasyon olan Bolu/Göynük İstanbul’a 2 saatlik mesafede konumlanıyor. My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi sahiplerinden Gamze Özlü: Parselin satış fiyatının 350 bin liradan başladığını söyledi.

Parseli aldıktan sonra biz elektrik, su, fosseptik bütün altyapısını yaptıklarını söyleyen Özlü, "Üzerine TinyHouse’unuzu bizim yönlendirdiğimiz fabrikamızdan alabiliyorsunuz ya da kendiniz de koyabiliyorsunuz” dedi.

TinyHouse maliyetlerinin en uygun şu an 400 bin liradan başlayıp, 1 buçuk milyon liraya kadar lükslüğüne göre fiyatları değişebildiğini ifade eden Gamze Özlü: “Bunların araç gibi ruhsatları var. Yani arabanızın ruhsatı gibi ruhsatınız var. E-devletimizde de görünüyor. İçinde kliması, televizyonu, buzdolabı, çamaşır makinesi, bir ev gibi yaz kışta isterseniz yaşayabiliyorsunuz. Bunun en önemli avantajı da bahçeniz var" diye belirtti.

Yani bir villa konseptinde yaşıyorsunuz ama toplamda harcadığınız para ortalama 1.000.000 lira gibi oluyor diyen konuşan Özlü, insanların İstanbul’a yakın lokasyonda bu tarz projelere çok sıcak baktıklarını ve bu projelerin gün geçtikçe daha da artacak ve değerleneceğini de belirtti.

 My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

TİNY HOUSE’LAR İÇİN EMSAL KARAR

Tiny House’ların yapı vasıflarının olmaması, tekerlekli olması sebebiyle Karayolları Trafik Yönetmeliğine bağlı ruhsatlı araçlar olması, Tiny House’ların hukuki statüsünün tamamen yasal mevzuata uygun olduğunu ortaya koyan emsal bir karar mevcut olduğunu söyleyen Gamze Özlü: “Tiny House’larınyere sabit yapı olmadıkları, yapı kullanım evraklarına ihtiyacı olmadığı tam aksine araç statüsünde olduklarını kaydetti.

1 milyon liraya araç ruhsatlı ve bahçeli villa almak isteyenler hemen baksın!

Zeytinlik Evleri satışta! Yeni proje!

Akzirve Topkapı29'da 60 ay vade ve 0 faiz fırsatı! 1+1'ler 8 milyon 775 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

 


Geri Dön