30 / 04 / 2024

My World Europe'da 2 haftada bin 600 daire satıldı!

My World Europe'da 2 haftada bin 600 daire satıldı!

Ağaoğlu İnşaat'ın patronu Ali Ağaoğlu, reklamında başrolünü oynadığı My World Europe projesindeki 3.100 daireden 1.600 adedini 2 hafta içinde sattı



1.441 konutluk ilk etabın 1.200'ünün satışını geçtiğimiz hafta sonu tamamlayan Ağaoğlu, 3.100 dairenin tamamını satışa çıkardı. Ağaoğlu Pazarlama Müdürü Kürşat Tuncel, 'Bu satış hızıyla önümüzdeki pazar günü akşamına kadar 2 bin rakamını görmüş oluruz. Bu hızla en fazla 2 ay içinde de projenin tamamını satmış oluruz.' dedi. Tuncel'in verdiği bilgiye göre projenin hayata geçirildiği İstanbul Avrupa yakası Olimpiyat Stadı çevresindeki 32 sanayi sitesindeki işyeri sahipleri tek tek gezilerek talep toplandı. Daha önce Ağaoğlu'ndan daire alanlara özel şifre verildi ve ön taleple ve bu şifreyle daire almaları halinde 10 bin lira indirim yapılacağı bildirildi. Bu şekilde 17 Eylül ile projenin lansmanının yapıldığı 24 Eylül arasında 600 daire satıldı. 24 Eylül'deki satış duyurusundan sonra ise 6 milyon lira harcanarak bütün ulusal yayın organlarında Ali Ağaoğlu'nun başrolünü oynadığı reklamlar yayınıyla satış ofisine bir günde 2.500 kişi geldi. İlk günlerde bilgi aldıktan sonra daire alan müşteriler, istedikleri yerdeki dairelerin satıldığını görünce bilgi almadan ve maketi görmeden almaya başladı. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra maketten dairesinin yerini görmek isteyenlere bile rastlandı. 9 kişilik çağrı merkezi çalışanı sayısını 14'e çıkarmasına rağmen günde 5 bin aramanın yarısını kaçıran Ağaoğlu, çareyi başka bir şirketten çağrı merkezi kiralamada buldu. 116 farklı ülkeden 11 bin kişi bilgi almak için e-mail gönderdi. Projenin sitesine ise 24 Eylül'den bu yana 450 bin giriş yapıldı.

Tuncel'in açıklamasına göre satışa çıkan ilk etapta önce 1 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bitti. 1 artı 1 daireleri yatırım eğiliminde olanlar aldı. Projenin en pahalı daireleri en üst katlarda yer alan ve iç avluya bakanlar. Daire alanların yüzde 40'a yakını evinin içine gireceği 24 aya kadar kullandığı kredinin sadece faizini ödeyeceği seçeneği tercih etti.
ZAMAN/İbrahim BALTA  


Geri Dön