Yeni Şirketler

Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Ekim 2017'de 1 milyon TL sermaye ile Ali Yıldız ve Hamit Maden ortaklığında kuruldu.


Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Ali Yıldız ve Hamit Maden ortaklığında 6 Ekim 2017'de kuruldu.


Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Her türlü gayrimenkulun alım, satım ve kiralanmasında, gayrimenkul sahip, gelistirici, yatırımcı, alıcı, kiracı ve ilgililerini bir araya getirmek, tanıtım, sunum ve aracılık hizmetleri vermek b-Muhtelif gayrimenkul projelerinin pazarlama, satıs, halkla iliskiler politikalarını olusturmak, bu konuları üstlenmek vedanısmanlık hizmeti sunmak. c-Her türlü gayrimenkul ve tesislerin alım satım, degerleme, yönetim, danısmanlık ve isletim ile ilgili diger tüm danısmanlık ve faaliyetleri üstlenmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Oruçreis Mah.Tekstilkent Cad. No.12 A/113 Esenler