Ekonomi

N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştiriyor!

Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay, elektrikli araç devi Xev Yoyo ile güçlerini birleştirmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, N Kolay yaptığı kredi anlaşmasıyla çevre dostu elektrikli araçlara destek verecek

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası olan Aktif Bank’ın N Kolay Dijital Bankası, çevresel sürdürülebilirlik için önemli bir iş birliğine imza atmak için düğmeye bastı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, N Kolay yaptığı kredi anlaşmasıyla çevre dostu elektrikli araçlara destek verecek. Dünyanın önde gelen ve yakın zamanda Türkiye pazarına giren elektrikli araç devi XEV Yoyo ile N Kolay arasında imzalanan söz konusu anlaşma çerçevesinde, birkaç dakikada tamamlanan kredi başvuru süreciyle müşteriler çevre dostu elektrikli XEV Yoyo araçları kolayca ve uygun şartlarda edinebilecek.

“Gezegenimizin geleceğine yatırım yapıyoruz”

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada elektrikli araçların hızla hayatımıza girdiğine ve çevre dostu kimliğiyle gelecekte daha da önem kazanacağını söyleyen  Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz, araç kredilerindeki deneyimimizi, sürdürülebilirlik politikaları çerçevesinde yenilikçi ve vizyoner bir anlaşmayla güçlendirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Aktif Bank Perakende Bankacılık Grup Başkanı Pınar Yılmaz yaptığı açıklamada çevre dostu, şehir yaşamında hayatı kolaylaştıran XEV Yoyo gibi elektrikli ulaşım araçlarını desteklediklerini ive banka olarak gezegeninin geleceğine de yatırım yaptıklarını belirtti.


 

“Sürdürülebilir mobiliteyi beraber ileriye taşıyoruz”

Yaptığı açıklamada Aktif Bank ile yapılan güç birliğinden büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren XEV Türkiye Distribütörü Baha Tuzer ise sürdürülebilir mobilitenin geleceğini şekillendirmek için çıktıkları yolda; çevre dostu, teknolojik, ulaşılabilir araçlar üretmek ve geniş bir tüketici kitlesi ile ürünlerini bir araya getirmenin dünyanın geleceği için en önemli hedefleri olduğunu söyledi. 

XEV Türkiye Distribütörü Baha Tuzer yaptığı açıklamada bu yolda vizyonunu paylaşarak, XEV Yoyo ile yola çıkan değerli iş ortakları Aktif Bank’ın iş birliği sayesinde ortak hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğine ve gelecek projeler ve atılımlar ile mobilite dünyasını hızla ileriye taşıyacaklarını güvenlerinin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Elektrikli Yuki Hector ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli Dacia Spring'in Türkiye'ye geleceği tarih açıklandı!

İkonik İtalyan scooterı Vespa’nın elektrikli modeli kaç lira? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi…