Konut

N Loft Evleri 2015 yılında teslim edilecek!

Bitez İnşaat tarafından Urla'da 10 milyon liraya malolan ve 44 konuttan oluşan N-Loft projesinin tanıtım yapıldı. Urla'da hayata geçirilecek N-Loft konutlarının tanıtımı Küçükyalı Sarı Köşk'teki Bitez İnşaat Genel Merkezi'nde yapıldı.


Urla'da hayata geçirilecek N-Loft konutlarının tanıtımı Küçükyalı Sarı Köşk'teki Bitez İnşaat Genel Merkezi'nde yapıldı. Bitez İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, Bodrum'daki iki katlı yapılan bir benzerini sosyal donatılarla birlikte inşa edeceklerini söyledi. 



Turan, terkedilmiş eski endüstriyel yapılan Lansmana özel olarak 380 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa başladıklarını kaydeden Turan, konutların Urla merkeze 10, Urla İskelesi'ne ise 5 dakika mesafede bulunduğuna dikkat çekti. Dileyenlerin İzmir'e 25 dakikada ulaşabildikleri N-Loft projesinde yüzme havuzu, fitness ve bistro da yer alıyor. 


yüksek tavanlı, büyük pencereli, iç hacmi geniş ve en fazla 2 katlı yapılardan oluştuğunu söyledi. Turan, "Sadeliği ön planda tutan pro,/j—s jemizde ortak kullanıma açık yüzme havuzu, spor salonu gibi alanların yanı sıra, doğayla içiçe olan evlerimiz komşuluk ilişkilerin artmasını da amaçlıyor. Burada kendinizi sanki 365 gün tatilde gibi hissedeceksiniz" diye konuştu. 


HAZIRLIĞA DEVAM 


Proje hazırlıklarının ev olarak kullanılmaya başlamasıyla ortaya çıkan Loft anlayışının, genellikle Proje hazırlıklarının 8 aydır sürdüğünü aktaran Başkan Ahmet Turan, "Önümüzdeki hafta uygulamaya geçiyoruz. Konutlarımız ise 2+1, 3+1,4+1 satılık dairelerden oluşacak ve 30 Aralık 2015'te de sahiplerine teslim edeceğiz. İzmir'de farklı bir konsept uygulayarak yaptığımız proje bölgeye değer katacak ve vizyonunu geliştirecek" ifadelerini kullandı. 


YALIN VE LÜKS 


Urla'nm sakinliğini lüks anlayışla buluşturduğunu söyleyen Turan sözlerini şöyle sürdürdü: "Yalın olduğu kadar lüksü sevenler ve sıcak bir ortamda devamlı tatil anlayışına sahip olanların tutkunu olacağı projemizde, yerden ısıtma ve iklim-lendirme sistemleri ve 4 mevsimi istediğiniz gibi yaşayabileceksiniz." 


Habertürk Egeli