Teknoloji

N11'de akıllı telefonlara yüzde 49 indirim! Vestel Venus E5 32 GB 1 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından N11, Vestel Venus E5 32 GB akıllı telefonlarını yüzde 49 indirimle satışa sundu. İşte detaylar... Kampanya dahilinde Vestel Venus E5 32 GB akıllı cihazlar indirimle satışa sunuldu

Doğuş Planet kuruluşu olan N11, indirim kampanyası dahilinde çok sayıda elektronik ürünü indirimle satışa sunuyor. Kampanya dahilinde Vestel Venus E5 32 GB akıllı cihazlar indirimle satışa sunuldu. İşte Vestel Venus E5 32 GB özellikleri ve fiyatı..

Vestel Venüs E5 32 GB Özellikleri
Bulunduğu segmentte, bütün beklentilere uygun olan tasarım özellikleriyle fark yarattığı gibi, teknik özellikleriyle de isminden söz ettiren Vestel Venüs E5 32 GB, rakipleri arasından kolayca sıyrılıyor. Venüs E5, Android 9.0 Pie ile mükemmel bir şekilde çalışıyor. Dijital çağı takip eden, yenilikçi duruşuyla kendini kanıtlayan marka, Venüs E5 32 GB özellikleri bakımından da farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan, hayatı kolaylaştıran Venüs E5, yeni nesil Android işletim sistemi sayesinde güçlü bir performans sergileyebiliyor. Cihaz, yüksek hafıza kapasitesiyle de öne çıkıyor. 3 GB RAM desteği ve 32 GB dahili belleği ile depolama ve performans sorunlarını ortadan kaldırırken, 8 çekirdekli MediaTek işlemcisi ile hayatı kolaylaştırabiliyor. 6.1 inç’lik ekranı, 1570 x 720 HD+ çözünürlük sunuyor. Böylece ekran kalitesinde iddialı olmayı sürdürüyor. Bu akıllı telefonda bulunan dahili FM özelliği, yaşamınıza enerji ve hareketlilik katarken, parmak izi sensörüyle erişimde güvenliği sağlayarak, bilgilerinizi saklıyor. Venüs E5’in sunmuş olduğu güvenlik özellikleri bunlarla da sınırlı kalmıyor. Yüz tanıma teknolojisi ile Venüs E5, kullanıcılarını memnun ediyor. Aynı zamanda 3.400 mAh pil gücü, çift nano SIM özelliği de Venus E5’in sağladığı ayrıcalıklar arasında bulunuyor. Tasarımda sadelik ve estetikliği benimseyen Venüs E5 32 GB siyah ve gece mavisi renk seçenekleri sunuyor. İnce tasarımı, zarif hatları ve hafifliği ile Venus E5, muhteşem bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Yeni nesil akıllı cep telefonlarında aranılan en belirgin özelliklerinden biri de kaliteli fotoğraf çekme yetkinliği olduğundan, Venus E5 bu beklentiyi en iyi şekilde karşılıyor. Venüs E5 32 GB yorumları da cihazın kamera kalitesini bir kez daha doğruluyor. Üstün donanımlı kameraya sahip olan cihaz, yapay zekâ teknolojisiyle kamera çekimini daha da güçlendiriyor. Venüs E5’in ön ve arka kameralarında bulunan çeşitli modlar sayesinde, fotoğrafları veya videoları istediğiniz şekilde güncelleyebilirsiniz. Cihaz, sıra dışı çekim özellikleri sayesinde, adeta profesyonel bir fotoğrafçı gibi kaliteli ve net fotoğraflar yakalamanıza olanak sağlıyor.

Dijitsu 43DS8800 Televizyonlarında 500 TL indirim! Dijitsu 43DS8800 Televizyon 1 Haziran fiyat listesi!