Ekonomi

Nakit ihtiyacı olan emekliler dikkat! PTT'den 2022 için destek müjdesi geldi!

Emekli maaşlarını PTT’den alan vatandaşların beklediği müjde geldi. İşte konuyla ilgili merak edilen detaylar...Egehaber'in aktardığına göre, emekli maaş müşterileri PTT emekli kredisi sayesinde ihtiyaçlarını ertelemeyecek

Emekli maaşlarını PTT’den alan vatandaşların beklediği son dakika müjdesi resmen açıklandı. Egehaber'in aktardığına göre, emekli maaş müşterileri PTT emekli kredisi sayesinde ihtiyaçlarını ertelemeyecek. Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, PTT anlaşmalı bankalar, emekli vatandaşlara faizsiz kredi sağlarken, vatandaşlar da maddi olarak nefes alıyor. 

Peki PTT emekli kredisi nasıl alınır? PTT emekli kredisi faizsiz mi? İşte konut ile ilgili merak edilen detaylar...

PTT'nin emeklilere verdiği kredi dar gelirli emekli vatandaşların yüzünü güldürüyor. PTT ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla, acil nakit ihtiyaçları olan emekli vatandaşlara bazı kredi imkanları sağlıyor. Fakat milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan PTT emekli kredisi faizsiz olmayıp düşük faiz ve uygun vade fırsatlarıyla alınıyor. Maaş ödemelerini PTT’den alan müşteriler 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekme fırsatına kavuşmuş oluyor.

PTT emekli kredisi nasıl alınır?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek enflasyon ortamında nakit paraya ihtiyaç duran vatandaşlara PTT’den müjde geldi. Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı PTT emekli kredisi için T.C. kimlik belgesi ile PTT şubelerine gidip başvuru yapılabiliyor. Emekli kredisi ise 80 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor. 

Emekli kredisi için anlaşmalı bankalar hangileri?

Milyonlarca kişinin merak ettiği  PTTmekli kredisi fırsatı için kurumun anlaşmalı olduğu bankadan yararlanılıyor. PTT'nin anlaşmalı olduğu bankalar arasında Aktifbank bulunuyor. Merak edilen detaylara göre, Aktifbank ve Nkolay internet bankacılığı ile maaşını PTT’den alan emekli vatandaşlar 80 bin liraya kadar kredi alabiliyor.  Kredi kampanyasında 3 ay erteleme seçeneği de bulunuyor.

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

BAĞKUR ve SGK emeklilerine müjde! 5.000 TL'lik ek ücret yatırılacak! 

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...