Ekonomi

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bugün ve yarın başvuranın hesabına para yatıyor! Hemen telefonunuzdan başvurabilirsiniz!

Nakit ihtiyacı olan kişilerin beklediği müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu paranın başvuran kişilerin hesaplarına Cumartesi ve Pazar günü yatacağı belirtildi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...Akbank konuyla ilgili yaptığı açıklamada 40 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşların hafta sonu da ödeme alabileceğini belirtti

Nakit ihtiyacı olan kişilerin beklediği müjde en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank'tan geldi. Akbank konuyla ilgili yaptığı açıklamada 40 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kullanacak vatandaşların hafta sonu da ödeme alabileceğini belirtti.

Peki Akbank ihtiyaç kredisine nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar Akbank ihtiyaç kredisine başvurmaları durumunda hafta sonu da 36 vadeye varan 40 bin liraya  kadar olan ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek.

Kamupersonelinet'in aktardığına göre, 40 bin TL ihtiyaç kredisinden faydalanmak  isteyenlerin mutlaka Akbank'ın belirttiği şartları taşıyor olması gerekiyor. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, cep telefonunuz üzerinden de aynı gün içerisinde başvuru yapabilirsiniz. Akbank kredi başvurusunda bulunan kişilerin mutlaka kredi notunun 1300 olması gerektiği bildirildi. 
 

Ev ve araba alacaklar dikkat! Tüketici kredi kullanımları...

Aile Bakanlığı hesaplara 2.354 TL nakit para yatırdı!

Asgari ücret alanlara 15 bin lira nakit para! Hemen başvurup cuma gününe kadar alabilirsiniz!