Kent Haberleri

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!

Daha önce, kredi başvurusu yapan kişiler düşük kredi notu nedeniyle reddedilebiliyorlardı. Ancak artık, sicil ve kredi notu değerlendirmesi yapılmadan, 30 bin TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmak mümkün hale geldi. Ancak artık PTT tarafından sunulan özel kredi paketleri sayesinde, gelir belgesi beyanında bulunmadan ve kredi notuna bakılmadan 30

Sicil ve kredi notu sorunları yaşayan kişilerin kredi başvuruları genellikle reddediliyordu. Ancak artık PTT tarafından sunulan özel kredi paketleri sayesinde, gelir belgesi beyanında bulunmadan ve kredi notuna bakılmadan 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. PTT'nin sunduğu bu özel kredi paketleri sayesinde, borcu olan kişiler de kredi kullanma imkanı bulacaklar. Başvuru işlemleri oldukça basit ve hızlı yapılabiliyor. Kredi başvurusu için SMS ile PTT'ye başvurulabiliyor ve aynı gün içinde kredi kullanımı gerçekleştirilebiliyor. Kredi notu veya kredi geçmişi önemli değil, herkes başvuru yapabilir. Kredi kullanımı 36 ay vadeli olarak gerçekleştirilebiliyor.

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! PTT'ye giden 30 bin TL'yi şak diye alıyor! Hemen şimdi, tıklayıp öğrenin!..İşte ayrıntılar...

Bankaların sicil ve kredi notuna göre finansman desteği sağlaması nedeniyle, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler borçlu olsalar bile zor durumda kalmışlardı. Ancak, özel kredi paketleri ile artık kredi notunuzun yeterli olmaması durumunda bile PTT üzerinden hızlı nakit kullanabilmeniz mümkündür. Bu sayede, karalara bağlanmadan ihtiyaç kredisi kullanarak maddi sıkıntılarınızı çözebilirsiniz.

PTT, ihtiyaç kredisi için aynı gün nakit kullanım imkanı sunuyor. Bu sayede haftalarca beklemek zorunda kalmadan finansal ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Kredi ödemeleri de aynı gün içinde gerçekleşiyor. 36 ay vadeli ve 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

PTT ve Aktif Bank arasındaki işbirliği sonucunda, düşük faizli anında ihtiyaç kredisi verilecektir. Bu kampanya sayesinde, kredi notu düşük olan vatandaşlar da borçlarını ödeyebileceklerdir. PTT'nin belirlediği kredi üst limiti 24.000 TL olacak ve en uygun faiz oranlarından yararlanmak için kolayca başvurulabilecektir. Bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olanların finansal sorunlarını çözmelerine yardımcı olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER? İŞTE BÜTÜN DETAYLAR!

PTT 30 bin ihtiyaç kredisine başvuru gerçekleştirmek için bazı adımları uygulamanız gerek, başvuru talimatlarının başarıyla tamamlanmasının ardından kredileri sorunsuzca çekebilirsiniz. Kredi başvurusunu SMS ile gerçekleştirecek vatandaşlar mesaj ve numara konusunda neler yapması gerektiğini de bilmelidir. 

PTT tarafından sunulan 30 bin TL ihtiyaç kredisinden yararlanmak oldukça kolaydır. Başvuru için yapmanız gerekenler ise şunlardır:

Cep telefonunuzdan SMS göndererek başvuru yapmak isterseniz, "PTT" yazıp aralarında birer boşluk bırakarak 11 haneli TC kimlik numaranızı yazıp 30 50 numarasına göndermeniz yeterlidir.

Başvurunuz onaylanırsa, kredi tutarı hesabınıza yatırılacaktır. Bu sayede kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Kredi notunuz veya kredi geçmişiniz hiçbir şekilde önemli değildir. Bu nedenle, herkes kolayca PTT ihtiyaç kredisinden yararlanabilir.

Başvurunuzu PTT şubelerinden de yapabilirsiniz. Bunun için kimlik belgenizle birlikte en yakın PTT şubesine başvuruda bulunmanız yeterlidir.

Başvurunuzun değerlendirilmesi sonrasında kredi onaylanırsa, kredi tutarı hesabınıza yatırılacak ve anında kullanıma açık olacaktır. PTT'nin sunduğu bu kolaylıklarla ihtiyaçlarınızı karşılamak artık daha da kolay hale gelecektir.

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...
Faturası yüksek gelen vatandaşlara nefes olacak müjde! Peş peşe açıklandı! Hemen başvurun, indirimi kapın!
Gram altının 2 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Şimdi alıp yastık altına koyun, roket takıp uçacak!