Ekonomi

Nakit ihtiyacı olanlara bu bankadan jest! 45 bin TL'lik ödeme için başvuru yapmayı unutma!

Vakıfbank 45.000 TL’lik ödeme ile yeni bir ihtiyaç kredisi duyurusu yaptı. Başvuru yapanlar bu ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek. Banka konuyla ilgili tüm detayları açıkladı. İşte tüm detaylar…Bu kredi paketleri kapsamında kamu, özel sektör çalışanları ve emekliler adını özel olarak ihtiyaç kredileri hazırlanıyor

Vakıfbank vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve ekonomik sıkıntıları ile mücadele etmelerinde yardımcı olmak amaçlı olarak uygun kredi paketleri yayınlıyor. Bu kredi paketleri kapsamında kamu, özel sektör çalışanları ve emekliler adını özel olarak ihtiyaç kredileri hazırlanıyor. Son hazırlanan pakette 45.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunacağı duyuruldu. Banka konuyla ilgili tüm detayları paylaştı.

Vakıfbank yeni ihtiyaç kredisi

Vakıfbank duyurmuş olduğu yeni ihtiyaç kredisi ile başvuruları almaya başladı. Başvurular cep telefonlarından 5724 numarasına mesaj gönderilerek yapılacak. Başvurunun onaylanması durumunda hemen ardından kredi taksitlendirme işlemleri yapılabilecek. Kredinin geri ödemesi için farklı Seçenekler sunulacak. Aylık olarak eşit taksitle, azalan veya artan taksitle, üç ay ödemesiz, üç ayda bir eşit taksitle, değişken taksitli ve son taksit balon ödemeli şekilde ödeme yapılabilecek.

İhtiyaç kredisi için kampanya şartları belli oldu

Banka ihtiyaç kredisi kapsamında verecek oldu 45.000 TL’lik kredi ile ilgili detayları paylaştı. Kredilerinin faiz oranı kişinin kredi kayıt bürosu notu ve maaş alma durumuna bağlı olarak belirlenecek. Bu kredinin kapsamı ile sunulan aylık akdi faiz oranı ise %1,55’ten başlayacak.

Banka başvuruları tek tek değerlendirecek

Vakıfbank duyurmuş olduğu 45.000 TL’lik kredi için başvuruları tek tek değerlendireceğini açıkladı. Vakıfbank müşterileri için en kazançlı kredi seçeneklerini bir arada topluyor. Başvurular serbestçe değerlendirilecek. Banka kampanya şartları, faiz oranları ve süreye değiştirme hakkına sahip olacak. Bazı durumlarda ise kefil talep edilebilecek. Müşterilerin taksit oranları ise gelir ve skor bilgileri üzerinden belirlenecek. Geri ödeme kapsamında da uygun seçenekler sunulacak.

Vakıfbank müşterilerini sunmuş olduğu ihtiyaç kredisi ile ekonomik sıkıntıları hafifletmeye amaçlıyor. Bu kredi fırsatından faydalanmak isteyenler için en yakın Vakıfbank şubesine gidilmesi yeterli olacak. İhtiyaç kredisi ile ilgili tüm detaylar Vakıfbank’ın resmi web sitesi üzerinden paylaşıldı.

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu