Mortgage

Nakit ihtiyacı olanlara Ziraat Bankası'ndan anında 10 bin TL kredi!

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya başlattı. Nakit ihtiyacı olan ve acil para arayışında olanlar için 10 bin TL’ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte tüm detaylar... Banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu

Ziraat Bankası nakit para ihtiyacı olan vatandaşlara kapılarını açtı. Banka, ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası kampanya kapsamında 90 gün boyunca ilk taksit ödemesi yapılmayacağını da duyurdu. 

İhtiyaç kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden yapılabileceği gibi mobil bankacılık üzerinden de yapılabilecek. Yüzde 1,91 faiz oranı ile vatandaşlara ihtiyaç kredisi sunan banka, başvuru şartlarını taşıyan ve kredi notu yüksek olan vatandaşlara ise 50 bin TL’ye kadar kredi verilebileceğini açıkladı. 

Bütün krediler için vade oranı 36 ay olarak açıklandı. 
 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ziraat Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak istiyorsa, hemen kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubelerine gidip başvurularını gerçekleştirebilecekler. Gelir belgeleri ve TC kimlik numaraları ile yapılan başvurular hemen değerlendirmeye alınacak.

Şubeye gidecek vakti ve durumu olmayanlar için ise başvuruların mobil uygulama ya da resmi web sayfası üzerinden de alınabileceği açıklandı. 

0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli kredinin tüm detayları!

Milli Emlak İstanbul'un göbeğinde 250 bin TL'ye konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!

Türkiye'de konut satışları patladı! Rekor Ruslarda!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o tarih geldi! İstanbul'a ucuz ve yeni konutlar geliyor!