Ekonomi

Nakit ihtiyacınız varsa ilaç gibi gelecek ! Akbank sıfır faizle 20 bin TL veriyor!

Son günlerde nakit ihtiyacı milyonlarca kişinin ortak sorunu haline gelirken, bu durumdaki vatandaşlar için sevindirici haber Akbank’tan geldi. Bankanın sıfır faizli kredi paketi yüz güldürecek. Peki kimler yararlanabilir? Bu durumda bankaların başlattığı kampanyaları sürekli takip edenler, süreli olarak açıklanan banka kampanyalarından yararlanma imkanı buluyor

 

İhtiyaçlar üst üste gelirken, fiyatların günlük bazda arttığı bu dönemde pek çok vatandaş ihtiyacını karşılamak için toplu para bulmakta sıkıntı yaşıyor. Bu durumda bankaların başlattığı kampanyaları sürekli takip edenler, süreli olarak açıklanan banka kampanyalarından yararlanma imkanı buluyor.

Son olarak Akbank böyle önemli bir kampanyaya imza attı. Toplu para ihtiyacı olan vatandaşlar için bankanın başlattığı kampanya, tamamen faizsiz bir kredi paketi olması nedeniyle önemli bir avantaj sunuyor.

HİÇ FAİZ ÖDEMEDEN 20 BİN TL ÇEKMEK MÜMKÜN

Kampanyadan yararlanmak için yerine getirmek gereken koşul ise çok basit. 9 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlayan Akbank’ın faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin tek yapmaları gereken banka müşterisi olmak.

Bankanın açıkladığı şartlara göre,  Akbank Mobil’i indirdikten sonra bu krediden yararlanmak isteyenlerin “Akbanklı olmak istiyorum”  sekmesine tıklamaları ve başvuru yapmaları yeterli olacak.

Mobil uygulamayı kullanarak Akbank’ın yeni müşterisi olanlar, 10 gün içinde bankanın hazırladığı sıfır faizli krediye başvurabilecek. İşlemlerini kurye süreci ile bitirenler,  belge işlemlerini de tamamladıktan ve evrakları bankaya ulaştıktan sonra, 10 gün içinde Akbank Mobil uygulamasını kullanarak kredi başvurusu yapabilecek.

MAKSİMUM 12 AY TAKSİT

Banka tarafından değerlendirilen ve olumlu sonuçlanan kredi talepleri sonrasında, Akbank İnternet, Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi ve Akbank şubeleri aracılığıyla kredi kullanmak mümkün olacak. Minimum 1.000 TL çekilebilen kredi paketinde, maksimum vade tutarı 12 ay olarak belirlenirken, bu faizsiz krediden sadece gerçek kişiler ve müşteriler, bireysel tüketici ihtiyaç kredisi şeklinde yararlanabilecek.

Her yeni Akbank müşterisinin bir kez olmak kaydıyla yararlanabileceği kredi paketinden halihazırda  mobilden Akbanklı olup yüzd 0 -0,99 faiz oranlı avantajlı kredi kampanyalarını kullanmış olan müşteriler yararlanamayacak.

Yapılan açıklamaya göre bankanın kredi koşullarını değiştirme, ek belge veya bilgi talebinde bulunma ya da kampanyayı durdurma hakkını saklı olurken,  uzaktan müşteri olma işlemi, Akbank Mobil’i indirdikten sonra, “Akbanklı olmak istiyorum” sekmesine tıklayarak tamamlanabilecek.

Önemli!  Ev sahibi- kiracı arasında yeni dönem başlıyor!

Çalışmaya devam edecek EYT'lilerin alacağı asgari ücret de yükselecek!

Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!