Ekonomi

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. Nakit konusunda zorluk yaşayan vatandaşlar çözümü bankalarda arıyor

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşların bütçelerini zor durumda bırakıyor. Nakit konusunda zorluk yaşayan vatandaşlar çözümü bankalarda arıyor. Ancak kredilerin yüksek faizli olması, kredi çekmek isteyen kişileri ikilemde bırakıyor. Diğer yandan düşük limitli kredi sunan bankalar da mevcut. Yüksek faiz oranlı ve düşük limiti olan krediler, vatandaşları kredi çekme konusunda umutsuzluğa düşürüyor. QNB Finansbank, bu konuda etkili bir çözüm sunarak uygun faizli 70 bin TL'ye varan kredi sunuyor.  Geri ödeme seçeneklerinde de kolaylık sağlayarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken zorlanmamalarını sağlıyor. 

 

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları

QNB Finansbank, birçok çözümle vatandaşlara kolaylık sağlamaya devam ediyor. Ekonomik koşulların ve kredi çekiminin giderek zorlaşmasına rağmen banka, cazip fırsatlar sunuyor. Yüksek faiz oranlarına kıyasla QNB Finansbank'ın sunduğu bu ihtiyaç kredisi daha düşük faiz oranıyla dikkat çekiyor.

 

70 bin TL'ye varan kredi sayesinde pek çok kişi ihtiyaçlarını kolay bir şekilde karşılayabilecek. Bu kredinin faiz oranları ise yüzde 2.25 oranla belirlenmiştir. Ancak duruma göre bu faiz oranı yüzde 2.60'a kadar yükselebiliyor. Faiz oranlarını belirleyen faktör ise kredi tutarı ve geri ödeme vadesidir. Bazı bankaların faiz oranının yüzde 4’e kadar ulaştığı bu dönemde QNB Finansbank’ın faiz oranı daha uygundur. 

Kredi detayları 

QNB Finansbank, müşterilere özel olarak 70 bin TL’ye varan kredi imkanı sunuyor. Bu kredi miktarı kişilerin ihtiyaç ve durumlarına göre de değişiklik gösterebiliyor. 50 bin TL’ye ihtiyaç kredisi alan kişi 36 aya kadar ödeme yapabiliyor. 50 bin TL ve 70 bin TL arasında çekmek isteyen kişilere ise 24 ay vade imkanı sunuluyor. Genel olarak ihtiyaç kredilerinde yüzde 2.57 faiz oranı uygulanırken yeni müşteriler yüzde 1.99’luk faizle 15 bin TL kredi çekebiliyor. 

QNB Finansbank resmen coştu! Bayram sonrası hesaplara para yatacak!

QNB Finansbank müşterileri dikkat! QNB’den tüm müşterilerine acil bildirim gitti!

QNB Finansbank’tan tam bu kadar bayram harçlığı! IBAN numaranıza yatacak bu parayı alın!