29 / 04 / 2024

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!


Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.



Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Naksem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi konusu:
a- Mülkiyetinde bulunan ve satın alacağı her türlü arsa, arazi vb. gayrimenkuller üzerine konut, iş, ofis, alış-veriş ve eğlence merkezleri, eğitim merkezleri, spor merkezleri, sağlık kompleksleri ve hastane gibi sağlık tesisleri ile otel, motel, tatil köyü, yat limanı, restoran ve buna benzer turistik tesisler kurmak, inşa etmek, ettirmek, işletmek, işletme hakkını devretmek, kiraya vermek, kurulu veya kurulacak tesisler kiralamak, bu amaçla ortaklıklar kurmak, her türlü işbirliği sözleşmeleri yapmak, b-Gayrimenkuller üzerinde intifa hakkı kurmak ve bu hakkı kullanmak. c- Açılmış ve açılacak olan yurt içi ve yurt dışındaki her türlü inşaat, telekomünikasyon, altyapı vb. taahhüt işleri ile ilgili ihalelere katılmak, pey sürmek, sonuçlandırmak, gerektiğinde yap işlet devret modeliyle işletmek ve devretmek. d-Yatırım hizmetleri ve faaliyetleri niteliğinde olmamak kaydıyla Şirketin amaç ve konusunun gerektirdiği her türlü menkul ve gayrimenkul malları satın almak, satmak, bunlar üzerinde her türlü hukuki tasarrufta bulunmak, bunlar üzerinde inşaatlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, satmak, başkasından kiralamak, satış vaadinde bulunmak, satış vaadiyle menkul ve gayrimenkul mallar satın almak, sahibi bulunduğu menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde gerek kendi adına, gerekse üçüncü şahıslar adına ipotek vaz ve fek ettirmek, kefalet ve rehin vermek, tevhit, ifraz, taksim, parselasyon ve cins tashihi gibi gereken her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirmek.
 


Geri Dön