Yeni Projeler

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje! Merkezi konumu ile dikkatleri üzerine çeken Proje 2 konut tipinden olauşmakta

Namlı Vadi Projesi İstanbul’un merkez noktasında, tüm lokasyonlara kolay ulaşım avantajı ve sosyal imkanlarıyla Namlı Yapın tarafından hayata geçiliyor. Merkezi konumu ile dikkatleri üzerine çeken Proje 2 konut tipinden olauşmakta. Peki Namlı Vadi Projesi nerede? Namlı Vadi Projesi'nde hangi konut tipler yer alıyor? İşte ayrıntılar...

NAMLI YAPI VADİ PROJESİ'NDE HANGİ KONUT TİPLERİ YER ALIYOR?

Namlı Vadi Projesi İstanbul’un merkez noktasında, tüm lokasyonlara kolay ulaşım avantajı ve sosyal imkanlarıyla 1 oda bir salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri ile hayata geçiriliyor.  Aileniz ve sevdikleriniz ile mutlu bir hayat geçirmeniz için inşa edilecek bu Poje merkezi konumu ile de tam not aldı.

Peki Namlı Vadi Projesi nerede? Namlı Vadi Projesi nereye yakın? Namlı Vadi Projesi lokasyon bilgisi...

NAMLI YAPI VADİ PROJESİ NEREDE? NAMLI VADİ PROJESİ LOKASYON BİLGİSİ!

Aileniz ve sevdikleriniz ile mutlu bir hayat geçirebileceğiniz Namlı Vadi konutları son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonunda yer alıyor.

Namlı Vadi konutları, Vadiistanbul, Seba, Kordonİstanbul ve  Türk Telefon Stadyumuna yakınlığı ile merkezi bir konuma sahiptir.

WEB:https://namlivadi.com.tr/
TEL: 90 212 321 00 58 

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!