29 / 04 / 2024

Nar Life Maltepe iletişim!

Nar Life Maltepe iletişim!

Firma: Tepe İnşaat

Proje: Nar Life

Nar Life Maltepe iletişim için 444 4 627 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Tepe İnşaat projesi Nar Life Maltepe'de fiyatlar 203 bin lira ile 975 bin lira arasında belirlendi...




Tepe İnşaat tarafından hayata geçirilen  Nar Life  Evleri projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde yükseliyor. Nar Life Maltepe projesinde konut teslimlerinin Nisan 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Nar Life Maltepe iletişim bilgilerinden önce Nar Life proje fiyatlarından bahsedelim. Nar Life Evleri Maltepe projesinde dairelerin fiyatları 203 bin liradan başlayarak, 975 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor.


Nar Life Evleri Maltepe projesinde yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. Maltepe Nar Life Evleri projesi 609 adet konuttan meydana geliyor.


Maltepe Nar Life Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Nar Life Maltepe iletişim için 444 4 627 numaralı telefondan Nar Life tanıtım ofisi ile görüşme yapabilirsiniz.


Maltepe Nar Life Evleri'nde ödemeler firma bünyesinde vadeli olarak ya da banka kredisi ile yapılabiliyor. Nar Life Evleri projesi Maltepe'de 29 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Maltepe Nar Life nerede?

Maltepe Nar Life adres : Başıbüyük Mah. Emek Cad. No.281 Maltepe-İSTANBUL



Maltepe Nar Life ulaşım


Nar Life Maltepe iletişim!


Nar Life Maltepe iletişim

Telefon: 444 4 627

Web Adresi: www.narlife.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön