Genel

Narcity ’de son 30 komşu! 195 bin TL ’ye!

Adalar manzarası, yemyeşil doğası ve şehre yakın konumuyla dikkat çeken Narcity projesinde son 30 konut alıcısını bekliyor. Projede fiyatlar 195 bin TL ’den başlıyor!

Tepe İnşaat tarafından İstanbul Maltepe 'de hayata geçirilen Narcity projesinde 1+1'den 4+1'e, stüdyodan bahçe dubleks ve teras dairelere kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Fiyatları manzara, konum ve daire büyüklüklerine göre değişen Narcity 'nin A etabının fiyatları 195 bin TL ile 580 bin TL arasında değişiyor.

1+1 daireler minimum 195 bin maksimum 203 bin TL 'ye, 2+1 daireler minimum 269 bin maksimum 335 bin TL 'ye, 3+1 daireler minimum 340 bin maksimum 430 bin TL 'ye, 3+1 büyük daireler minimum 420 bin maksimum 455 bin TL 'ye ve 4+1 daireler minimum 500 bin TL maksimum 580 bin TL 'ye satılıyor. Hemen teslim edilen A etabı konutlarına Garanti Bankası'ndan minimum yüzde 25 peşinatla 0-120 ay konut kredisi ile sahip olunabiliyor. Minimum peşinat miktarı ise 48 bin 750 TL olarak belirlendi.

1306 konuttan meydana gelen Narcity 'de satışı süren son 30 konut kaldı. 'Modern kent projesi' olarak hayata geçirilen Narcity, dış cephedeki renk kombinasyonu, farklı balkon yapıları, bol güneş ışığının ve temiz havanın içeriye girmesine izin veren boydan boya pencereleri ve tek yüzlü, bütün mekanları aynı yöne bakan, diğer yapılarla iç içe olma ihtimali azaltılmış yapısı ile enerji dolu bir hayat yaşama ayrıcalığı sunuyor.

Yapımına Ocak 2006'da başlanan Narcity projesinde yaşam 2010 yılının Eylül ayında başladı. Narcity projesinde şu an yaşayan yaklaşık 1.280 aile bulunuyor. Narcity ‘nin sakinleri, ağırlıklı olarak Süreyyapaşa Hastanesi ve diğer hastaneler ile çevre üniversitelerde çalışan doktor ve öğretim görevlilerinden meydana geliyor.

147 bin 383 metrekare alan üzerinde 285 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Nar City'i NSMH Mimarlık Hizmetleri 'nden Nevzat Sayın projelendirdi. Narcity 'nin, 3 açık ve bir kapalı yüzme havuzu, saunalı fitness salonu, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, bilardo ve masa tenisi, cafe, tv-sinema salonu, çay bahçesi, meditasyon bahçesi, köpek gezdirme alanları, 2 adet tenis kortu ve yeşilliğin hakim olduğu peysaj düzeninde özel nar ağaçları bulunuyor.

ISO 14001 ile OHSAS 18001 Yönetim Sistemleri belgelerine sahip Tepe İnşaat güvencesi ile yapılandırılan Narcity, en son deprem yönetmeliğine göre projelendirildi. Projede yer alan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir devlet okulu olan Tepe İnşaat İlköğretim Okulu, 480 öğrencinin eğitim alabileceği 16 derslikten meydana geliyor.   Ayrıca Süreyyapaşa Hastanesi ve büyük alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Narcity'e E-5 ve TEM yolu bağlantıları ile ulaşılabiliyor.

Türkiye'nin ilk özel üniversitesi olan Bilkent Üniversitesi'ne ait Bilkent Holding'in amiral gemisi olan TEPE İnşaat Sanayi A.şž., kurumsal kimliği ile inşaat sektörünün lider şirketlerinden biri. Başarılarını uluslararası platformda da 25 yıldır sürdüren Tepe İnşaat, ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getiren bir marka oldu.

Bugün, projelendirmeden başlayarak anahtar teslimine uzanan bir sürecin her aşamasında, kendi standartlarını aşan bir kalite anlayışını benimseyen Tepe İnşaat, özellikle büyük ölçekli konut projeleri, hastane ve sağlık kompleksleri, havaalanı ve terminal projeleri ile altyapı işleri konusunda kayda değer bir bilgi birikimine sahip. Tepe İnşaat 35 yılı aşan tecrübesi ve ilke edindiği kalite anlayışını, İstanbul'da gerçekleştireceği Narcity Projesi'ne taşımayı amaç edindi.

Telefon: 0216 444 4 NAR / 0216 444 4 627
Web sitesi: www.narcity.com.tr/

info@narcity.com.tr

Projeden görüntüler için tıklayınız...  


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com