27 / 04 / 2024

Narlıdere Asma Bahçeler'de Beki İkala Erikli imza günü düzenlendi!

Narlıdere Asma Bahçeler'de Beki İkala Erikli imza günü düzenlendi!

Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler projesinde düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı " Meleklerle Bereketi Çekin "i İzmirliler için imzaladı.




Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'de yapımını sürdürdüğü Asma Bahçeler'de düzenlenen söyleşiye katılan Yazar Beki İkala Erikli, yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin'i İzmirliler için imzaladı. Nefesle Hayat Merkezi Kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece'yi ağırlayan ve katılımcılara doğru nefes almanın önemini hatırlatan Asma Bahçeler, bu kez de bir buçuk ay gibi kısa bir sürede 200'üncü baskıyı geçen "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikliyi, İzmirlilerle buluşturdu. Meleklerden yaıdım alma konusunda Türkiye'de bir ilk olmasıyla tanınan ve yeni kitabı "Meleklerle Bereketi Çekin!"de yer alan para, aşk ve mutluluğu yaşamımıza nasıl çekeceğimizle ilgili ipuçlarını paylaşan Yazar İkala Erikli, "Meleklerle enerjimizi yüksek tutup, meleklerin mucizelerini hayatımıza alabiliriz. Başmelekleri hissedebilir ve melekleri duyabiliriz" dedi. 

Katılımcılarla birlikte bereket ve mutluluk duaları eden Erikli, söyleşi sonrasında kitabını İzmirli okurları için imzaladı. 


Gözlem


Geri Dön