Genel

Nasrullah Ayan vefat etti! Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? 

Borsa Kralı Nasrullah Ayan vefat etti. Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kalp krizi geçirmesiyle tekrardan hatırlanan Nasrullah Ayan'ın hayatını kaybetmesinden sonra kim olduğu sorusu da gündeme geldi

Zamanında Borsa Kralı lakabıyla tanınan Nasrullah Ayan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kalp krizi geçirmesiyle tekrardan hatırlanan Nasrullah Ayan'ın hayatını kaybetmesinden sonra kim olduğu sorusu da gündeme geldi.

Peki Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Borsa Kralı lakabını alan Nasrullah Ayan, gece geç saatlerde yaşamını yitirdi. Mardin'de doğan ve erken yaşlarda ticarete atılan Nasrullah Ayan, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kalp krizi geçirmesiyle yeniden gündeme gelmişti.

NASRULLAH AYAN NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Nasrullah Ayan, yaşamını yitirdi. Gaziantep'te yaşayan Nasrullah Ayan, katıldığı bir programda canlı yayın sırasında fenalaşmış ve daha sonra yayından ayrılmıştı. Hastaneye kaldırılan Nasrullah Ayan, dün akşam yaşamını yitirdi.

Peki Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

NASRULLAH AYAN KİMDİR? NASRULLAH AYAN KAÇ YAŞINDAYDI?

Borsa kralı olarak tanınan Nasrullah Ayan, 1958 yılında Mardin'de dünyay geldi. 1958 yılında bakliyat ihracatı yapan babasının Mersin'de bulunan işinde çalışmaya başladı. 1978'de ise İzmir'de aile şirketinin başına geçti.

1980 yılında İsviçre'ye, 1982'de de Singapur'a yerleşen Nasrullah Ayan, burada şirket kurdu ve bir süre çalıştı. 1987'de Türkinvest AOG (Asya Okyanusya Grubu) Menkul Kıymetler A.Ş.'yi İsviçre'deki yatırımcılarla beraber kuran Nasrullah Ayan, 1992 yılında Tam Sigorta'yı, Hürriyet Grubu'ndan satın aldı. Nasrullah Ayan, 1993 yılında borsadan topladığı hisselerle Çelik Halat Tel ve Sanayi A.Ş.'nin yönetimine geçti.

Aynı sene  Makro Borsa, Erciyes, İzibelli Menkul Değerler A. Ş. ile Sağlam Menkul Kıymetler A. Ş. isimli aracı kurumları alan Nasrullah Ayan, tüm şirketlerini TF Trend Holding çatısı altında birleştirdi. İki çocuğu, İsviçre'de eğitim gören Nasrullah Ayan, İsviçre'deki bankasının başına, ABD'de bulunan kuzeni Yunus Uca'yı getirdi.

Nasrullah Ayan, 2017 yılında Borsa Kralı adında da bir kitap da yazdı.

Ekonomi dünyasını yasa boğan ölüm

Aziz Torun'un annesi Kamer Torun vefat etti!

Borsada son 13 yılın en iyi Ağustos ayı