20 / 05 / 2024

Natura Orman ön satışta! Yüzde 30'u peşin, kalanı 20 ay 0 faizle ödeme fırsatı!

Natura Orman ön satışta! Yüzde 30'u peşin, kalanı 20 ay 0 faizle ödeme fırsatı!

Natura Orman projesinde ön satışlar başladı. Peki Natura Orman projesi nerede? İşte Natura Orman projesi ile ilgili detaylar... 



Natura Orman projesi,  Ankara  İncekler'de hayata geçiriliyor. TED Koleji'ne yakın mesafede bulunan proje Fırat Life Style imzasıyla inşa ediliyor. 

Natura Orman projesinde 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Ara katların yanı sıra dubleks daire tipleri de yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 202 Aralık tarihinde yapılması planlanıyor. 

Natura Orman ön satışta! Yüzde 30 u peşin, kalanı 20 ay 0 faizle ödeme fırsatı!

Natura Orman projesinde yer alan konutların büyüklükleri 88 metrekare ile 118 metrekare arasında değişiyor. Projede 5 farklı 2+1 konut tipi yer alıyor. 

Natura Orman projesi 3 blok halinde inşa ediliyor. Blokların 2 tanesi 27 katlı, 1 tanesi ise 6 katlı olacak şekilde tasarlandı. 

Projede henüz lansman yapılmadı. Konutlar ön satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları satış ofislerinden öğrenilebiliyor.

Natura Orman projesinde ön satışa özel yüzde 30'unu peşin, kalanını faizsiz 20 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. 

Natura Orman ön satışta! Yüzde 30 u peşin, kalanı 20 ay 0 faizle ödeme fırsatı!

Fırat Life Style, 1981 yılında inşaat sektörüne aile şirketi olarak giriş yapan bir şirket. Her geçen gün artan çalışma azmiyle, konut, ticari proje ve taahhüt alanındaki planlarını hayata geçirmeyi sürdüren şirket, uluslararası kalite standartlarında hizmet sunma ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutma ilkesini benimsemiş durumda. 

Şirket, Natura Batıkent, Natura Yaşamkent, Natura Çakırlar, Natura Alacaatlı, Natura Yenikent, Ostim Prestij gibi birçok projenin satışını tamamladı. 

Web: https://www.firatlifestyle.com/index

Tel: 0 312 280 28 28

Trademark Pi'de peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! Teslimler Haziran'da!

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Kartal Yakacık Panorama'da yüzde 10 peşin 84 ay vade fırsatıyla!


Geri Dön