Proje Güncel

Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül!

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığında inşa edilen Natura Vadi projesi, Ankara'da yükseliyor. Natura Vadi fiyat listesi araştırılıyor. İşte Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül...

Fırat Life Style ve Rast Grup ortaklığı ile hayata geçirilen Natura Vadi projesinde toplam 909 adet konut bulunuyor.

Başkent Ankara'da konumlanan Natura Vadi projesinde satışlar geçtiğimiz Mayıs ayında başlamıştı. 

Natura Vadi fiyat listesi araştırılıyor. İşte Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül...

Natura Vadi projesi, 375 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutların bulunduğu proje 11 blok olarak hayata geçiriliyor. Natura Vadi projesinde 10 konut bloku ve 1 adet ticari blok yer alacak.

Çankaya’nın en değerli lokasyonunda, vadi manzarasına en iyi hakim olan noktada konumlanan Natura Vadi projesinde 35 bin metrekare yeşil alan, zengin sosyal donatı alanları ve cadde mağazaları yer alıyor. Projede, hem yaşam hem de yatırım için farklı seçenekler sunuluyor.

Projede yer alan konutların büyüklükleri 183 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Aralık 2024'te konut teslimlerinin yapılması planlanan projede, yüzde 0.99 faiz ve 12 ay vade imkanı ile sıfır peşinat sıfır faiz 24 ay vade imkanı sunuluyor. 

Projede bodrum katlarda, bloklara eşit dağıtılmış şekilde 112’si engelliler için olmak üzere yaklaşık 2200 araç kapasiteli otopark yer alıyor. Özel kent mobilyaları ile dinlenme alanları, yürüyüş yolları, rengarenk bahçeleri ile Ankara’nın En İyi Vaadi şeklinde tanıtılan proje, şehrin içine yeşil hayatı getiriyor. 

Natura Vadi projesinde, 2 Adet Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Vitamin Bar, Stüdyo Odaları, 2 Adet Buhar Odası, 2 Adet Hamam, Sauna, Soyunma Odaları, Çocuk Oyun Alanları, Basketbol, Futbol, Voleybol Sahası, Tenis Kortu, PlayStation Odası, Seyir Terasları, Bilardo ve Dart Salonu yer alıyor.

Natura Vadi fiyat listesi 2022 Eylül

Natura Vadi projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Web Sitesi: www.naturavadi.com/
Telefon: 0 312 280 28 28

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Folkart 600 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı!