Proje Güncel

Naturia Kemer'de teslimler Aralık'ta! Sınırlı sayıda villa için yüzde 25 peşinat fırsatıyla!

Naturia Kemer projesinde konut teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Kemerburgaz'da yükseliyor. Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Proje, megakentteki son zamanların en gözde lokasyonu olan Kemerburgaz'da yükseliyor

Naturia Kemer projesi İstanbul’un en özel ve seçkin butik yaşam projesi olarak dikkat çekiyor. Proje, megakentteki son zamanların en gözde lokasyonu olan Kemerburgaz'da yükseliyor. 

Naturia Kemer projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 7 farklı tipte konut seçeneği sunuluyor. Projede 2+1 ve 5+1'lerin satışları tamamlandı. 

 

Kemerburgaz Ormanı'nın girişinde hayata geçirilen Naturia Kemer projesinde toplam 8 blok ve 42 daire yer alıyor. 

Peki Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatları kaç lira? İşte Naturia Kemer projesi ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Naturia Kemer projesinde, dünyaca ünlü markaların en kaliteli malzemeleriyle özenle tasarlanan yaşam alanları hayata geçiriliyor. Projede, şehir yaşamının günlük karmaşasından ve stresinden uzak bir yaşam vadediliyor. 

Çatı bahçeli bağımsız çatı dubleksleri, özel avluya sahip bahçe dubleksleri, evinize ait özel bahçeler, depo, kapalı garaj gibi imkanlarıyla geniş yaşam alanı sunan Naturia Kemer projesinde, 3+1'lerin büyüklükleri 259 metrekareden, 4+1'lerin büyüklükleri ise 362 metrekareden başlıyor.

Projedeki bloklar villa tipinde yükseliyor. Naturia Kemer'de yer alan tüm villalar ormanı ve bahçeyi her cepheden görebilecek şekilde tasarlandı. 

 

Naturia Kemer projesinde, Business lounge ve toplantı odaları, kafe, yüzme havuzu, güneşlenme terası, aletli spor salonu ve pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, masaj odası, kuaför odası, çocuk oyun alanı, elektrikli otomobil şarj istasyonu, cep sineması, sanat odası, kütüphane gibi farklı sosyal alanlar bulunuyor. 

Projede konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlanıyor. 10 bin 388 metrekarelik alanda yükselen Naturia Kemer'deki her daireye özel garaj ve müstakil giriş imkanı sunuluyor. 

Naturia Kemer projesi, Kemerburgaz Metro İstasyonuna sadece 5, İstanbul Havalimanı’na 20, Taksim’e 22 dakika mesafede yükseliyor. 

Naturia Kemer satılık konut fiyatları ne kadar? 

Naturia Kemer projesinde yer alan konutların fiyatlar 34 milyon 870 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede, yüzde 25 peşinat ve peşine vade farksız ödeme şeçenekleri sunuluyor. 

Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Web: https://naturiakemer.com/

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!