27 / 04 / 2024

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

Nava Konak'ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

Nava Konak projesinde yüzde 50 peşinat ve kişiye özel ödeme planı ile konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 5 indirim imkanı sunulan Nava Konak projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konu seçeneği bulunuyor.



Nava Konak projesi Navac İnşaat imzası taşıyor. Satış sürecinin devam ettiği Nava Konak projesinin arsa alanı 5 bin 110 metrekare olarak belirtildi.

25 katlı tek kule olarak yükselen Nava Konak projesinde 164 birim bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Peki Nava Konak projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?  İzmir  Nava Konak projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Nava Konak projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nava Konak projesi ile ilgili detaylar...

Nava Konak ta yüzde 50 peşinatla yüzde 5 indirim! 9 ay sonra teslim!

1 oda 1 salon konutların satışlarının tamamlandığı Nava Konak projesinde yer alan 2 oda 1 salon  konutların yüzde 15 indirimli fiyatı 11 milyon TL'den başlıyor. 

9 AY SONRA TESLİM


Sosyal alanlarıyla dikkat çeken ve teslimleri 9 ay sonra yapılacak olan Nava Konak projesinde kafeteryalar, spor alanları, çocuklar için oyun alanları, fitness, cafe/lounge ve otopark bulunuyor.


NAVA KONAK PROJESİ NEREDE?

Lokasyonuyla da dikkat çeken Nava Konak projesi; Ege Üniversitesi'ne 6.2 kilometre, Stadyum Metro Durağı'na 300 metre mesafede, Kültür Park Fuar Alanı'na 4.9 kilometre, İzmir Atatürk Stadyumu'na 1.1 kilometre,  İzmir Limanı'na 4.7 kilometre, Karşıyaka İskelesi'ne 8.6 kilometre, Forum Bornova AVM'ye 4.3 kilometre, Salhane İzban'a 1.1 kilometre mesafede bulunuyor.


NAVA KONAK ÖDEME PLANI

Paylaşılan detaylara göre tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan İzmir Nava Konak projesinde, yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise yüzde 5 indirim yapılıyor. Projedeki 2+1 dairelerin yüzde 15 indirimli fiyatı 11 milyon TL olarak açıklandı.

Nava Konak projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Telefon:  0232 335 0 333

Web: https://www.navakonak.com/

İstanbul'un deprem ivmelerini ölçebilecek kapsamlı harita hazırlanıyor!

Kartal Metem Birlik Sitesi'ni KİPTAŞ dönüştürecek!

Bakan Özhaseki'den flaş kentsel dönüşüm açıklaması: Tapusu olanı kimse evinden çıkaramaz! 


Geri Dön