02 / 05 / 2024

Nazım Ergelen kimdir?

Nazım Ergelen kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ergelen kimdir? Nazım Ergelen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ergelen'nin biyografisi...



Nazım Ergelen kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Ergelen özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"Nazım Ergelen, 11 Mart 1974 İstanbul / Üsküdar doğumluyum. İlköğretimimi İstanbul`da orta ve lise öğretimimi Balıkesir`de tamamladım. 1992 Yılında Trakya Üniversitesi Kırklareli MYO inşaat Teknikerliğine başlayıp 1994 yılında mezun oldum, aynı yıl dikey geçişle Balıkesir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliğine başladım. 


1999 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldum. Özel sektörde yapı denetim firmasında 1,5 yıl ve hazır beton sektöründe 1 yıl çalışmamın ardından 2004 yılı itibari ile Balıkesir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne atandım.


2004-2010 yılları arası görevime devam ettim. 2010 yılı itibari ile kurum değişikliği yaparak Balıkesir Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şube Müdürlüğüne geçiş yaptım. Halen görevime devam etmekteyim. Evli ve iki oğlan evlat sahibiyim."







Geri Dön