Ekonomi

Ne 5 bin ne 6 bin ne de 7 bin TL! ING Bank da emeklilere vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Yarışta iddialı olan bankalar arasında yer alan ING Bank da emeklilere yönelik promosyonunu açıklayan bankalar kervanına katıldı. Bankalar neredeyse her gün emeklilerle ilgili ya bir kredi kampanyası da bir promosyon kampanyasının detaylarını duyuruyor

Türkiye'de özel bankalar arasındaki emekli promosyon miktarı yarışı tarihi bir boyuta ulaştı. Bankalar neredeyse her gün emeklilerle ilgili ya bir kredi kampanyası da bir promosyon kampanyasının detaylarını duyuruyor. Kamu bankaları ise şimdilik bu süreci biraz daha uzaktan izlemeyi tercih ediyor. Ünlü İş Bankası, Garanti, Yapı Kredi ve Akbank'tan sonra ING Bank da emekli promosyonlarına yönelik bir açıklama gerçekleştirdi. 
 

TÜİK, 4 Temmuz günü Haziran ayı enflasyon verilerini açıkladı. Bu verilerle birlikte ilk 6 aylık enflasyon artış oranı belli oldu. Böylece emekli maaşlarına uygulanacak zam tutarı da netleşmiş oldu. Temmuz’da SSK ve Bağ-Kur emeklilerine %42,35 oranda, memur ve memur emeklilerine de %41,69 oranda zam yapıldı. Öte yandan en düşük emekli maaşı da 3.500 TL’ye yükseltildi. Maaşların artmasıyla bankaların sunduğu emekliye nakit promosyon tutarları da yükseldi.

Bankalar, maaşını kendi bankasına 3 yıl taahhüt ile taşıyan emeklilere nakit promosyon ödemeleri yapıyor. Kamu bankalarında bu ödemeler taban tutardan yapılırken, özel bankalarda bu ödemeler çok daha yüksek tutarlarda yapılabiliyor. Bankaların promosyon yarışlarında söz konusu ödemeler 8.000 TL’yi aşmaya başladı. Peki en yüksek promosyonu hangi bankalar veriyor? İşte detaylar…

Temmuz ayında milyonlarca emekli vatandaşın maaşının artması ile birlikte bankaların emekli maaşını kendi bankalarından 3 yıl taahhüt ile alanlara verdiği nakit promosyonlar da artmaya başladı. Geçtiğimiz aylarda ortalama en fazla 3.000 TL’ye kadar verilen promosyonlar artık bazı bankalarda 8.000 TL’yi de aşmaya başladı. Birçok banka emekli maaş tutarlarında aylık net maaş miktarına göre değişen miktarlarda ödeme yapmaya devam ediyor.

ING BANK EMEKLİYE ÖDEYECEĞİ PROMOSYON MİKTARINI AÇIKLADI

En yüksek nakit promosyon ödemesi yapan bankalar arasında yer alan ING Bank, maaşını taşıyan emeklilere 7 bin TL’ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Maaşı 2.500 TL ve üzeri olan emeklilere 7.000 TL promosyon ödemesi yapan ING, ayrıca emekli yakınını da ING Bank’a getirenlere ek olarak kişi başına 250 TL nakit hediye ediyor. ING Bank 5 kişiye kadar sunduğu bu kampanyada toplam 1.250 TL daha nakit hediye ediyor ve böylece promosyon ödemeleri de 8.250 TL’yi buluyor. 

Borçlar ödenecek mi? İflasa mı gidilecek?

Rekor kıran canavar Hennessey Venom F5 Roadster niyahet tanıtıldı! Fiyatını duyanlar ise şoke oldu!

Lucid'in yeni asfalt jeti; "Air Sapphire" Fiyatı dudak uçuklattı!