Kent Haberleri

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi! Nisan ayında rekor kıran bu yatırım aracı ne altın ne de dolar

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala ''fiyatlar artacak'' ensişesi ile milyonlarca yatırımcı en çok bu yatırım aracına yöneldi. Nisan ayında rekor kıran bu yatırım aracı ne altın ne de dolar....Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

HERKES YATIRIM İÇİN İLK ONU TERCİH ETTİ!

Vatandaşlar enflasyonun altnda ezilmemek ve paralarını değerlendirmek için elindeki birikmişini otomotiv sektörüne yatırıdı. Otomotiv sektörü son dönemlerde altın çağını yaşıyor. Vatandaşlar en çok otomobil satın alırken,özel sektör rekor sütüne rekor kırdı.

REKOR KIRDI!

Otomobil sektörü gayrimenkul sektörünü tahtından etti. Nisanda otomobil satışlarında rekor kırıldı.

Geçtiğimiz dönemin aynı dönemine göre bu yıl satışlar yüzde 62.7 arttı. Bu da en çok otomobil satışı yapılan nisan ayı olarak tarihe geçti.

Sektör temsilcilerine göre patlayan talebin nedeni 'seçimler sonrası fiyatlar daha da artar' korkusu oldu. Uzmanlara göre satış rekoru önümüzdeki aylarda da devam edecek.

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verilerine göre nisan ayında otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen senenin nisan ayına göre yüzde 62,7 yükselerek 97 bin 679 seviyesine ulaştı. Bu satış tüm zamanların en yüksek nisan ayı olarak kayıtlarda yerini aldı.

OTOMOBİL SATIŞLARI ZİRVEYE ÇIKIYOR!

Otomotiv Araştırma Şirketi Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, 2023 yılının ilk 4 ayında araç satışlarının arttığını söyleyerek; ''Toplam satışlar sıfır araçta 333 bin adete yükseldi. İnsanlar enflasyonist ortamda paralarının değerini korumak için şu an otomobil alımına yönelmiş durumdalar. Bu sene yaklaşık 1 milyon adet sıfır araç satışı bekliyoruz." dedi.

Otomotiv satışlarında Nisan rekoru! Zirve 11 bin 451 satış ile Fiat'da!

Otomotiv sektöründe devrim! Türkiye’de satışları tam iki katına çıktı!

Otomotiv satışlarında rekor kırıldı! Mart ayında 103 bini aşkın araç satışı gerçekleşti!