Kent Haberleri

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler koşarak dövizciye gitti!

Altını bilen adam İslam Memiş, yaptığı son açıklamasında altın ve dolar yatırımcılarını şaşırttı. Ne altın ne dolar... Buna yatırım yapanlar kazanacak. Görenler hemen koşarak dövizciye gitti! Başka bir yatırım aracını işaret eden Memiş ''buna yatırım yapan yaza kazanır'' diyerek yatırımcıları uyardı

Altın yorumları ile tanınan ünlü uzman İslam Memiş yapmış olduğu son açıklamasında hem dolar hem de altın yatırımcılarını şaşırttı. Başka bir yatırım aracını işaret eden Memiş ''buna yatırım yapan yaza kazanır'' diyerek yatırımcıları uyardı. 

Ne altın ne dolar... Altını bilen adam İslam Memiş bu yatırım aracını işaret etti! Görenler hemen koşarak dövizciye gitti!

İSLAM MEMİŞ: BUNA YATIRIM YAPAN KAZANACAK!

İslam Memiş, yatırımcılara ''euro''yu işaret ederek euronun getirisi daha çok olacak dedi. Memiş konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''Borsa alıcı başladı haftaya. 5400 puan direnç seviyesi. Yine 4950-5000 puan da destek seviyesi olarak takip edilecek bu hafta için.

Dolar TL kurunda stabil durum devam ediyor. Ekran ile serbest piyasalarda makas aralığı açık. Dolar TL serbest piyasada 19 TL üzerinde. 19.11-16 TL aralığında.

Euro dolar paritesi hafif alıcılı başladı haftaya. 1.0651 seviyesinde parite. 1.07 var yukarıda. Döviz tarafında dövize yatırım yapacak olanlara, belli bir miktar param var, yaz ayları için döviz almak isteyenlere diyorum ki dolar alacağınıza euro alın.

Yaz aylarında 1.15'e kadar yükseliş öngördüğümüzden dolayı dolara kıyasla euro'nun getirisi daha fazla olacak. Parite düşük kalmaya devam ediyor." 

İSLAM MEMİŞ ALTIN YORUMU!

İslam Memiş, altın için orta ve uzun vadede rekor beklentisinin devam ettiğini açıkladı. Memiş: '' Yaz aylarında altında yükselişleri göreceğiz. Düşüşler alım fırsatı. Bozdurmak isteyen de acele etmemeli. Ons altında 1870 dolar, devamında 1880 dolara kadar toparlanma mümkün.

Geniş bant aralığında dalgalanıyor. Hızlı bir toparlanma, 1870 dolar, devamında 1880 dolar seviyesi var. 1880 dolardan tekrar satış gelme olasılığı yüksek.'' diyerek altın fiyatlarında yükselişlerin olacağına işaret etti.

Altın şu anda resmen bedava diyen Altın Piri İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Bunu yapmayan başını yerden yere vuracak

Altın fiyatları füze gibi fırlamaya hazırlanıyor! Bu rakamları gören yerinde duramıyor! 7 Mart 2023 altın fiyatları

İslam Memiş kırmızı kodla uyardı: 2023 yılında servetinizi ikiye katlayacak yatırım aracı bu! Acil bakın