Altın & Gümüş

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Yatırımcılar, altın ve doların en çok kazandıran yatırım aracı olacağını düşünürken uzman isim üstüne basa basa açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, bu sene en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Yatırımcılar, altın ve doların en çok kazandıran yatırım aracı olacağını düşünürken uzman isim üstüne basa basa açıkladı. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! 

NE ALTIN NE DOLAR...

Altın yorumları ile tanınan uzman İsim İslam Memiş, bu yılın şampiyon yatırım aracını açıkladı. Memiş ne altın ne de doları söyledi,  bastıra bastıra gümüşün bu sene ne çok kazandıracak yatırım aracı olacağını açıkladı.  2023 yılında en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olacağını belirten Memiş, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.

Altın fiyatlarının tavan yapmasından dolayı altın alamayan yatırımcıların, altından daha fazla kazanç sağlatacak gümüşe yatırım yapmalarını önerdi.

Öte yandan dolarla ilgili her açıklamasında ifade ettigi gibi doların bir yatırım aracı olmadığını belirti. Bir döviz almak isteyenlere de euro almalarını  tavsiye etti. 

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? 11 Haziran 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI KAÇ LİRA? 11 HAZİRAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

11 Haziran Pazar günü gümüş fiyatları güne artışla başladı.  Bugün gümüş ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı ne kadar?

Gümüşün gram fiyatı bugün 18,14 lira, satış fiyatı ise 19,50 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 24,30 dolar bandında değerleniyor. 

Altında fren patladı! Gram altın fırladı! Kuyumcuya gitmeden bu rakamlara hemen bakın! 11 Haziran 2023 altın fiyatları,

Dolar bir yükseldi pir yükseldi! Elinde avucunda bir doları bile olanlar çabuk baksın! Dolar tam bu kadar olacak

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!