Kent Haberleri

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak.... Yatırımcıları bu konuda uyaran yatırım uzmanı Mert Başaran ''ne altın ne dolar'' diyerek en doğru yatırım aracının ne olduğunu resmen açıkladı

Elindeki parayı değerlendirmek isteyen yatırımcılar en doğru yatırımın ne olduğunu araştırıyor. Yatırımcıları bu konuda uyaran yatırım uzmanı Mert Başaran ''ne altın ne dolar'' diyerek en doğru yatırım aracının ne olduğunu resmen açıkladı. Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak...

 

Katıldığı bir televizyon proğramında yatırımcılar için önemli değerlendirmeler yapan Mert Başaran en doğru yatırımın ne olduğunu resmen açıkladı. 

BUNA YATIRIM YAPAN ÜÇ BEŞ KAT FAZLA KAZANACAK!

''Ev mi alalım arsa mı''sorusunu yanıtlayan Mert Başaran: '' Bize en çok talep 200 bin liranın altında... İnanılmaz talep var. 50 bin, 30 bin, 40 bin, 70 bin ve 100 bin liralık bütçesi olan müşteriler artık ev alamıyor. Çünkü fiyatlardan dolayı ev almak hayal oldu.

Bir çok kişi  diyor ki en azından yine aynı noktaya para vermesin. Önceden 100 bin liralar şimdi 200-250 bin liraya kadar çıktı yine 500 bin lirası olan 300 bin lira da kredi çekerim iyi kötü bir şey alırım diyorlar ama 100 bin lirası olanların böyle bir şansı yok.

Bir de fazla enflasyon olduğu için faiz de yüzde 25  olduğu için dolarda bir yıldır artmadığı için insanlar alternatif arıyor. 3 tane vardı biri gayrimenkulde oluştu ikincisi toprak üçüncüsü ise borsa.  Çoğu kişi borsayı doğru bilmediği için konut fiyatlarının da çok yüksek olmasından dolayı toprağa yöneliyor'' dedi.

 

Mert Başaran toprak alın diyerek yatırımcıları uyardı ve buradaki ince detayları tek tek açıkladı.  ''Toprak alın ama doğru  yerde doğru fiyatlarla alın'' diyerek de uyarıda bulundu

Mert Başaran toprak alın diyerek sadece arsayı kasdetmediğini belirterek, bunun tarla da olabileceğini hatta imarsız da olabileceğini söyledi.  ''Alınan arsanın veya tarlayı kullanmayacaksanınz imarı önemli değil'' diyen Mert Başaran imarsız tarla ve arsaların da alınabileceğini açıkladı.

Devir satma devri değil diyerek elinde gayrimenkulü arsası olanları uyaran Mert Başaran satmayın diyerek uyardı. 

NE ALTIN NE DOLAR!

Yastık altında para tutanların dünyanın en büyük hatasını yaptığını belirten Başaran, elinizdeki doların 25 lira olması halinde 350 bin liralık yer anında 700 bin lira olacak diyerek dolara göre gayrimenkulde yüzde yüz artışların olacağını söyledi. 

 

Mert Başaran, ''altın bile en güvenli liman olamsına rağmen ucuz olduğu için yatırım tavsiyedidir'' diyerek iyi takip edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. ''Öbür tarafta garantili bir şey var, gayrimenkul kitra da getiriyor, şöyle bir güzelliği var doğru yerde iyi kira martin oranı yakaladığınızda çok iyi kira geçiyor'' diyerek Arsa ve gayrimenkulün altın ve dolara göre daha mantıklı olduğunu söyledi. 

Altın fiyatları rekora göz kırptı! 1 gram altın ne kadar oldu! Altını olan koşsun hemen! 20 Aralık 2022 altın fiyatları

Gram altının 1.450 TL olacağı tarihi altının efendisi İslam Memiş açıkladı! Altını olanın resmen ağzı kulaklarına vardı!

Altın bugün ne kadar? 19 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!