Altın & Gümüş

Ne altın, ne dolar... İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi! Pişman olmayın

Altın fiyatlarındaki düşüşün hızlanması ile Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için kritik uyarı geldi.Altın alalım mı, bozduralım mı, elimizdeki para ile neye yatırım yapalım? sorularının yanıtlarını merak edenler için son dakika İslam Memiş yorumu geldi

Altın fiyatlarındaki agresif gerileme sonrasında endişe içerisine giren yatırımcılar için Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarı geldi.

Altın alalım mı, bozduralım mı, elimizdeki para ile neye yatırım yapalım? sorularının yanıtlarını merak edenler için son dakika İslam Memiş yorumu geldi. İslam Memiş, ne altın ne dolar diyerek yatırımcıların dikkatini başka yöne çevirdi. İşte İslam Memiş yorumu...

ALTIN VE DOLAR İÇİN KRİTİK KARAR

Döviz ve altın piyasasının gözü yarın açıklanacak olan FED faiz kararı ve ardından açıklanacak olan Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

Altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorusu üzerine İslam Memiş şu açıklamayı yaptı: “950 TL’ye düşebilir” dedi.

MERKEZ BANKALARI KARARI BEKLENİYOR

İslam Memiş, bu haftanın hem yurt içi hem de yurt dışı piyasaları için önemli olduğunu söyleyerek; “Bu hafta Amerika, Türkiye, İngiltere, Japonya ve Çin başta olmak üzere 25 Merkez Bankası faiz kararı alacak. Bu hafta tüm piyasalar için çok önemli bir hafta” ifadesini kullandı.

Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan merkez bankası faiz kararlarına çevrildi. Faiz kararı sonrası piyasaların yönü belli olacak. 

NE ALTIN NE DOLAR...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yastık altı altın yatırımcısına şu önerilerde bulundu: “Şu ana kadar devam ettirdikleri gelenekçi yapıdan vazgeçmesinler. Fiyata değil miktara bakacaklar. Gram altı/TL fiyatı geçen yıl bu vakitlerde 500 TL civarındaydı. Gram altın yatırımcısını son 20 yıl olduğu gibi yine üzmedi. Değer artışları devam ediyor. Konut almak isteyen vatandaşlara bir an önce ev almalarını önerebilirim.”

“Gümüş altına göre pozitif ayrışabilir” diyen İslam Memiş, gram altın birektiremiyorum diyen vatandaşların gümüş alabileceğini söyledi.

Geri sayım başladı... Altın fiyatları yarın düşecek mi? 

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları