Otomobil

Ne Doblo ne Fiorino! Ticari araçların en çok tercih edileni Volkswagen Caddy Style’da büyük indirim başladı!

Volkswagen Caddy Style nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele büyük indirim geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Caddy Style'a ne kadar indirim geldi? Fiyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...  İşte Volkswagen Caddy Style’e ilişkin tüm merak edilenler

Kendi sınıfındaki Doblo ve Fiorino modellerine fark atan Volkswagen Caddy Style, bu kez de gelen indirimle hem sıfınıdaki modellere fark attı hem de indirimiyle çok konuşuldu. İşte Volkswagen Caddy Style’e ilişkin tüm merak edilenler...

KEYİF VE GÜVENLİK BİR ARADA

Bu otomobilde siz hızlandığınız sürece direksiyon sertleşiyor. Aynı zamanda, sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor. Radyo kumandalı deri kaplı yeni Servotronik Direksiyon, sürüş konforunuza konfor katarak kullanıcı dostu bir otomobil olduğunu kanıtlıyor.

GÜVENLİ BİR YARDIMCINIZ VAR

Bu otomobil, şehir içi acil frenleme teknolojisi, “Front Assist” yayaları, bisikletlileri ve araçları tespit edip, kullanıcıyı tehlikeli durumlara karşı uyarıyor ve kullanıcı zamanında tepki vermezse sistem otomatik bir şekilde fren yapıyor. Tehlikeli bir sürüş durumu varsa kaçınma manevrası özelliği devreye giriyor.

Peki, Volkswagen Caddy Style kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...

KONFOR CADDY'DE STANDART

Bu otomobilin tümüyle revize edilmiş helezon yaylı arka süspansiyonuyla rahatlığı arkada bulacaksınız. Konforu daha çok artırmasının yanında yol tutuşunu da daha üst düzeylere çeken yeni süspansiyon sisteminin bir avantajı daha bulunuyor. Bu avantaj da az yer kapladığı için daha geniş bagaj kapasitesi sunabilmesi.

VOLKSWAGEN CADDY STYLE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

VOLKSWAGEN CADDY STYLE FİYATLARI

Caddy 2.0 TDI 122 PS Style DSG fiyatı: 913.000 TL’yken yapılan büyük indirimle anahtar teslim fiyatı 867.500 TL ile satışa sunuldu.

AYRINTILAR İÇİN: http://www.vw.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Nisan 2023 tarihinde saat 06.13'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19.40 Türk Lirası, Euro 20.32 Türk Lirası, altının gramı ise 1236 Türk Lirası değerindedir.

Volkswagen Touareg nisan ayı fiyatı belli oldu! Teknik özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Volkswagen Passat Alltrack nisan ayı fiyatı belli oldu. Teknik özellikleri neler, zam geldi mi?

Ailelerin aracı Volkswagen Passat Variant nisan ayı fiyatı belli oldu! Zam geldi mi, özellikleri neler?