Kent Haberleri

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın. Gram altın rekor denemeleri yaparken altın fiyatları tarihi rekorunu kırmaya hazırlanıyor

Altın fiyatları 2023 yılına hızlı bir giriş yaptı. Gram altın rekor denemeleri yaparken altın fiyatları tarihi rekorunu kırmaya hazırlanıyor. Düşük seviyelerden altın alıp yükselişler karşısında yüzü gülen yatırımcılar dışında altın almak için bekleyen yatırımcılar en doğru zamanı araştırıyor. Altın fiyatları yükselirken yatırımcılar ''Ne zaöan altın alalım? Altın almak için en dorğu zaman ne zaman? Altın için alım fırsatı geldi? Altın alalım mı? Bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın...

NE ZAMAN ALTIN ALALIM?

Altın Kahini İslam Memiş altın fiyatları ile ilgilideğerlendirmelerde bulundu. Son dakika altın yorumu her zamanki gibi yine İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş, altın içina lım fırsatını kaçıranların içine su serpecek açıklamalarda bulundu.

Memiş yatırımcılara adeta hazır olun dercesine şu açıklamayı yaptı: "İki haftalık yükselişe biraz ara.

Gelecek yükselişlerin sağlıklı olması için biraz dinlemesi gerek. Ondan sebep alım yapmamış, gecikmiş veya eline yeni TL geçenler önümüzdeki iki haftayı takip etmeli." dedi.

ALTIN FİYATLARI SON DURUM!

Bu hafta piyasalar dün açıklanan  ABD enfşasyon rakamlarına odaklanmıştı. Açıknan rakamlardan sonra altın fiyatları yukarı yönlü hareketine devam etti. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe de yükselişle başalrken yatırımcılar ve altın almak isteyen milyonlarca vatandaş, güncel altın fiyatlarını araştırıyor.

Gram altın fiyatı an itibariyle satış fiyatı 1182 lira, çeyrek altın 1933 lira, yarım altın 3865 lira, tam altın ise 7700 liradans atılıyor.

Altın fiyatları resmen tsunami gibi kasıp kavurdu! Altın alacaklar satacaklar hemen bakın! 13 Ocak 2023 altın fiyatları

Dolarlarınızı sakın satmayın! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Sadece 30 gün sonra dolar bu kadar olacak!

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün