28 / 04 / 2024

Necati Şaşmaz ve Duygu Gök Ukracity reklamlarında!

Necati Şaşmaz ve Duygu Gök Ukracity reklamlarında!

Beylikdüzü’nde Ukra City projesini yapan Ukra İnşaat reklam yüzü olarak Kurtlar Vadisi’nin baş rol oyuncusu Necati Şaşmaz ve Türkiye güzeli Duygu Gök ile resmen anlaştı...



İkilinin oynadığı reklamlar bugünden itibaren televizyonlarda yayınlanmaya başladı. 45 saniyelik gerçek reklam Perşembe gününden itibaren yayınlanmaya başlayacak. Şirket, Şaşmaz ve Gök ile ne kadara anlaştığını açıklamadı. Piyasalarda Ukra İnşaat’ın reklam için 5 milyon doları gözden çıkardığı belirtiliyor.

Ukra City ile ilgili bilgiler ise şöyle;

1- Projenin adı: Ukra City
2- Lokasyonu: Esenyurt ve Beylikdüzü'nün tam ortasında
3- Firma: Ukra İnşaat
4- Metrekare birim fiyatı: 1.250- 1600 TL
5- Konut ve işyeri sayısı: 2 bin 500 konut, 40 işyeri
6- Arsa alanı:  45 dönüm
7- Teslim tarihi: 2012 sonu
8- Konut tipleri ve metrekareleri:  62 ila 160 metrekare olan 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri mevcut.
9- Yeşil alan: Yüzde 85'i yeşil alana ayrılıyor.
10- Projedeki blok sayısı  32, 35, 36 ve 40 katlı 7 bloktan oluşuyor.
11- Sosyal alanları: E-5 otoyoluna 100 metre uzaklıkta bulunan projenin sosyal alanlarında kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness, aerobik-yoga salonu, sauna, türk hamamı, spor sahaları, koşu ve bisiklet parkurları, kamelyalı botanik bahçeleri, çocuk oyun alanları, market ve oyun alanları yer alıyor.

www.ukrainsaat.com
0212 853 15 15

Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Reklâm yüzleri Polat Alemdar oldu

Kurtlar Vadisi dizisi ve filmlerindeki Polat Alemdar karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, Ukra İnşaat’ın reklam kampanyasının yüzü oldu. Reklam filmlerinde rol almayı çok tercih etmeyen Şaşmaz, kalitesine ve imajına olan inancından dolayı Ukra ile çalışmaya karar verdiğini dile getirdi. Önceki akşam Kanyon’da Şaşmaz ile basının karşısına çıkan Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, “Necati Bey ile uzun vadeli bir iş ortaklığına girdik. Birçok yeni ve özel projede birlikte ilerleyeceğiz” dedi. Necati Şaşmaz da, “Biz şimdi evlendik, sıra çocuklarda!” diyerek uzun vadeli iş ortaklığının sinyalini verdi. Ukra İnşaat, yeni gösterime giren Cem Yılmaz ve Şener Şen’in başrolünde oynadığı Av Mevisimi filmine de sponsor oldu.
Habertürk/Bora Bağcıbaşı


Geri Dön