27 / 04 / 2024

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu Ukra İnşaat reklamında oynadı!

Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu Ukra İnşaat reklamında oynadı!

Kurtlar Vadisinin Polat Alemdarı Necati Şaşmaz ve Muhteşem Yüzyılın Mahidevranı Nur Fettahoğlu Ukra İnşaat için birlikte kamera karşısına geçti ve firmanın reklam filminde yer aldı...



Başarılı projeleriyle inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan Ukra İnşaatın, yeni kampanyasında sevilen oyuncular Necati Şaşmaz ve Nur Fettahoğlu birlikte kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncular,  reklam filminde kendilerini takip eden muhabirlere asıl haberin Ukranın kampanyası olduğunu söyleyerek kampanyanın sözcülüğünü üstleniyor.

Ses getiren kampanyalarıyla ilgi odağı olan Ukra İnşaat, reklam filmlerinde Necati Şaşmazla çalışmayı sürdürüyor. Ukra İnşaatın yeni reklam filminde Şaşmaza bu kez Nur Fettahoğlu da eşlik ediyor.

Dizi ve sinema filmlerinin dışında ilk kez Ukra İnşaatın reklam filminde oynayan Necati Şaşmaz, bu filmle beraber üçüncü kez Ukra için kameraların karşısına geçti. Şaşmaz, yeni reklam filminde Nur Fettahoğluyla birlikte Ukra İnşaatın kampanya sözcülüğünü üstlendi. Ünlü oyuncuların gündelik hayatına da gönderme yapan filmde, Şaşmaz ve Fettahoğlunu magazin muhabirleri takip ediyor. Sevilen oyuncular, onları izleyen muhabirleri Ukra İnşaat Satış Ofisine götürerek, asıl haberin Ukrada olduğunu anlatıyor.
Ukra İnşaatın 5 yıl kira garantili ofis, mağaza ve dükkan kampanyasını anlatan Şaşmaz ve Fettahoğlu, gazetecilerin iyi haberi kaçırmayacağına vurgu yaparak kampanya detaylarını aktarıyor ve Ukra İnşaattan mağaza, ofis veya dükkan almak isteyenlere 5 yıl kira garantisi verildiğini belirtiyor. Türkiyede ilk kez yapılan kampanyada mağaza ve ofislerin kullanım veya kiralama hakkı alıcının oluyor. Mağaza ya da ofislerini kiraya verenler, çift kira getirisi kazanıyor.

Kurtlar Vadisinin sert görünümlü Polat Alemdarı Necati Şaşmaz ve Muhteşem Yüzyılda güzelliğiyle dikkat çeken Mahidevran Sultanı canlandıran Nur Fettahoğlu, reklam çekimlerinde sıcakkanlı davranışlar sergiledi ve set ekibiyle keyifli dakikalar geçirdi.
Esenyurtta Ukra İnşaat Satış Ofisinde gerçekleşen çekimlere 2 gün sürdü, set ekibinde 80 kişi çalıştı. Ünlü oyuncuların yanı sıra reklam filminde 7 kişi rol aldı.

Reklam filmi künyesi
Reklamveren   : Ukra İnşaat
Reklamveren Yetkilisi  : Kürşat Tuncel
Reklam Ajansı   : 911istanbul
Yaratıcı Yönetmen  : Salih Güngör
Reklam Yazarı   : Salih Güngör
Sanat Yönetmeni  : Hamit Dal, Melin Edomwonyi
Ajans Prodüktörleri  : Volkan Kaplan, Demet Yüzen
Stratejik Planlama  : Piraye Özok
Müşteri Grubu   : Piraye Özok, Ece Kırbaç
Yapım Şirketi   : Böcek Yapım
Prodüktör   : Oğuz Peri, Tülay İbak
Yönetmen   : Serdar Işık
Görüntü Yönetmeni (d.o.p) : Veli Kuzlu
Medya Planlama  : Mindshare
Mecra    : TV, radyo, açıkhava, basın
Reklam filminin süresi   : 40 sn.
Cast    : Necati Şaşmaz, Nur Fettahoğlu


Geri Dön