İmar

Necip Nasır, Bayraklı planı imar revizyonunu destekledi!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Bayraklı Belediyesinin imar planı revizyonuna tam destek verdiklerini söyledi. Başkan Karabağ, Başkan Nasır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Karabağ, Bayraklının altı bölgesinde imar plan revizyonu çalışması yaptıklarını belirterek, "Biz hem müteahhitlik sektörünün önünü açmak adına hem de vatandaşın gönül rahatlığı ile kendi malını pazarlayabilmesi için planlarda değişiklik gerçekleştiriyoruz." dedi. Planlardaki yoğunluğu artıran bir çalışma yaptıklarını belirten Karabağ, "Bizim ilçemizde çok katlı kaçak yapılar var. Bu yüzden de kentsel dönüşümde uzlaşmada bir sıkıntı var. Vatandaşlardan, 'Bizim imar planlarımızı değiştirin. Müteahhitle biz anlaşalım' şeklinde bü- talep geldi. 


Yaklaşık 8 aydır bu konuda arkadaşlarımız bir çalışma yapıyor. Nafiz Gürman, Emek, Giimüşpala, Yamanlar, Adalet, Manavakuyu ve Çay Mahalleri'nin bü' bölümünde imar revizyonu yapılıyor. Biz hem müteahhitlik sektörünün önünü açmak adına hem de vatandaşın gönül rahatlığıyla kendi malını pazarlama açısından böyle bü- imar planında değişiklik yapıyoruz. Tıkanan noktalarda el birliğiyle hareket edersek, bize destek verirseniz bunu çözeıiz" ded


Yeni Asır