05 / 05 / 2024

Necla Katmerci lüks malikanesi sayesinde para kazanıyor!

Necla Katmerci lüks malikanesi sayesinde para kazanıyor!

Necla Katmerci, eşinin şoförüne devrettiği, Boğaz'daki 60 odalı malikanede iki oğluyla yaşıyor. Ve malikaneyi kiralayan dizi film şirketleri olmasa beş kuruşları olmayacak  



Necla Katmerci, holding sahibi eşi Yılmaz Katmerci'nin çapkınlıklarına   dayanamayıp boşanma davası açtı. 3 milyon lira tazminat, ayda 20 bin lira nafaka kazandı. Ancak davanın kesinleşmesine bir gün kala vazgeçti, şžimdi eşinin şoförüne devrettiği, Boğaz'daki 60 odalı malikanede iki oğluyla yaşıyor. Ve malikaneyi kiralayan dizi film şirketleri olmasa beş kuruşları olmayacak

İstanbul'da yaşayan Gaziantepli Yılmaz ve Necla Katmerci 37 yıl önce görücü usulüyle evlendi. Orbay (36) ve Korbay (33) isimli iki oğulları bulunan çift, işadamının 1992 yılında çengelköy'de yaptırdığı 8 katil Ultra lüks malikanesindeki partilerle gündeme geldi. Ancak çiftin mutluluğu, 9 yıl önce Yılmaz Katmerci'nin, S. ile   yaşamaya başlamasıyla sona erdi. İşadamının bu ' ilişkisinden iki çocuğu dünyaya geldi. Necla Hanım, uzun süre göz yumdu. Ancak işadamı geçen yıl boşanma davası açtı. Anne ve iki çocuğu babalarının eve gelip kendilerine zarar vermemesi için malikanenin giriş kapısının arkasını kalaslarla destekliyor.

'şžİDDETLİ GEçİMSİZLİK'
Üsküdar Aile Mahkemesi'ndeki boşanma davasından Yılmaz Katmerci feragat etti. Ancak bu kez öfkeli eş Necla Katmerci karşı atağa geçti ve 'şiddetli geçimsizlik' nedeniyle boşanma davası açtı. Necla Katmerci, eşinin şiddet uyguladığını, 2 yılda 4 kez 6'şar ay evden uzaklaştırma kararı alındığını, eşinin S.'nin yanı sıra C. adlı bir sevgilisi daha olduğunu iddia etti.

EVLİLİK DIşžI İLİşžKİ
Necla Katmerci, eşinin holdingin yanı sıra 5 şirketin de ortağı olduğu, çengelköy'deki malikaneyi şoförünün adına kurduğu şirkete geçirdiğini ileri sürerek 3 milyon lira tazminat ile aylık 20 bin lira yoksulluk nafakası istedi. Evlilik dışı ilişkisini kabul eden Yılmaz Katmerci ise boşanmayı düşünmediğini söyleyerek, malikaneyi 9 yıl önce Tepe İnşaat Turizm şžirketi'ne sattığını öne sürdü, tazminatın reddini istedi.

İşžADAMI RAZI OLDU AMA
5 Ekim'deki duruşmada ise işadamı artık eşiyle bir arada yaşamasının mümkün olmadığını belirterek, tazminat ve nafaka ödemeyi kabul etti. Mahkeme çifti boşadı, işadamının 3 milyon lira tazminat ile 20 bin lira aylık nafaka ödemesine karar verdi.
Hayati Arıgan/Habertürk


Geri Dön