Yeni Projeler

Ned Flora'da 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Ned Flora projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor. İşte Ned Flora projesi ile ilgili merak edilenler...

Ned Flora projesi, Ankara Keçiören'de Selçuklu caddesinde hayata geçiriliyor. Proje Nedimoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. 

Ned Flora projesinde konut satışları başladı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Projede konut teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor. 

Teraslı mimarisi ile bölgeye yeni bir soluk getiren Ned Flora projesi, ev sahiplerine, doğal, konforlu ve kaliteli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Proje, modern mimarisi ve zengin sosyal imkanlarıyla dikkatleri çekiyor.
 
Ned Flora projesinde her daireye 1 adet kapalı otopark alanı sunuluyor. Projede kapalı spor alanı, çocuk oyun parkı, süs havuzu, yürüyüş parkuru ve kamelyalar yer alıyor. 

İki blok şeklinde yükselen projenin kat yükseliği 21 olarak belirlendi. Projede toplam 111 adet konut ile 167 adet bağımsız bölüm yer alıyor.

NED FLORA 9 TEMMUZ 2024 

Ned Flora projesinde yer alan konutların fiyatları 7 milyon 150 bin TL'den başlıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30'unu peşin, kalanını 12 ya da 24 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. 

Web: https://nedprojeler.com

Tel: 444 0 656

Mürsel 1612'de teslimler yıl sonunda!

Loc'al Alsancak'ta 350 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Yeşilvadi'de yaz kampanyası başladı! Yeşil Mahalle ahşap evlerde peşin alımlarda yüzde 22 indirim fırsatı!