Sektörel

Nef, 13'üncü Gayrimenkul Zirvesi'nin inovasyon sponsorluğunu üstlendi!

Gayrimenkul sektöründe yaptığı inojatif çalışmalar ve tasarımlarla dikkat çeken Nef, bu yıl GYODER tarafından 13' üncüsü düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi' nin inovasyon sponsorluğunu üstlendi. Nef gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirdi...

GAYRİMENKUL sektöründe yaptığı inojatif çalışmalar ve tasarımlarla dikkat çeken Nef, bu yıl GYODER tarafından 13'üncüsü düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin inovasyon sponsorluğunu üstlendi. 



İSTANBUL'un merkezi lokasyonlarında projeler geliştiren Timur Holding markası Nef, yeni yaşam alanları tasarlıyor. Nef, öncelikle Türkiye'de ve dünyadaki 6 ülkenin büyük metropollerinde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli araştırmalar gerçekleştirdi. Bu araştırmalar doğrultusunda tasarım ve inovatif çözümleri odak noktasına koyarak gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmek için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarladı. 


Bu doğrultuda sektöre de yeni bir soluk getirecek 7 farklı seri, 16 patentli keşif ve projeler geliştiren Nef in proje satışları en kısası 18 gün, en uzunu 3 ay 10 gün olmak üzere kısa sürede tamamlandı. Hedef kitlenin doğru analiz edilmesiyle ortaya çıkan ve Türkiye'de ilk defa uygulanan 4 adet Nef keşfi, beraberinde satış grafiğini de hızlandırdı. 


EV VE OFİSLER


 Nef, tasanm serilerinin yam sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanlan tasarlamak için Foldhome&Foldoffice konseptlerini hayat geçirdi. Nef in tüm projelerinde yer alan Foldhome ve Foldoffice konsepti; alışılmış sosyal tesislerden tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak, 5 bin metrekarelik bir ofis veya evin sahip olabileceği özellikleri 50metrekarelik bir ofis GARANTİLİ PROJE Nef tarafından uygulanan 'Garantili Proje Sistemi' ile projelerin maliyeti daha inşaata ve satışa başlamadan, ilk günden bankada güvence altına almıyor. 


Böylece Nef, projelerin teslimini hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın, projenin ilk gününden itibaren garantiliyor. Mevcut garanti sistemini daha da geliştirerek şu ana kadar tüm projelerinde uygulayan Nef, 'Garantili Proje Sistemi' sayesinde yatırımcı riskini sıfıra indiriyor. 


Stok sorununa yeni yaklaşım SEKTÖRDEKİ stok sorununun çözülmesini hedefleyerek geliştirilen 'Modüler Ev ve Ofis Sistemi' ile ilgili Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur; "Bizim geliştirmiş olduğumuz bu yaklaşım ile belirlenen metrekarelerin dışına çıküabiliyor ve her ihtiyaca yönelik yeni alternatifler geliştirilebiliyor. Dileyenler 50 metrekarelik ev ya da ofise sahip oluyor ya da 50 metrekarelik bölümleri birleştirip daha büyük bir alana kavuşabiliyor" dedi. 


Nef projelerinde ünlü tasarımcılar © 1 YAPTIKLARI çalışmalar hakkında bügi veren Erden Timur, "Projelerimizin sadece iç mekanları ve dış cepheleri değil, asansör tuşundan kapı kollarına kadar en ince ayrıntıları dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanıyor. Foldhome ve Foldoffice ünitelerinin tasarımlan için de dünyanın önde gelen 20 endüstriyel tasarımcısı ile çalışıyoruz. 

Nef tarafından uygulanan 'Tasarım Serileri' sistemiyle binaların yalnızca cephesi ve lobisi tasarlanmıyor. 

Her Nef serisi için farklı tasarımcılar ve mimarlar çalışıyor. Her projemizin en ufak köşesi bile özel olarak tasarlanıyor" dedi. 


Hürriyet Gazetesi