Arsa ve Arazi

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak.   Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri, arsa yatırım hayalini gerçekleştirmek isteyenlerin Nef Arsa deneyimini yakından yaşayacakları ve aileleriyle beraber doğa içinde vakit geçirebilecekleri etkinlikler şeklinde planlandı

Güvenli arsa yatırımının öncü markası Nef Arsa, Türkiye’nin öne çıkan bölgelerinde müşterileri ile buluşturduğu arsalarda yaz festivalini başlatıyor. 

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri, arsa yatırım hayalini gerçekleştirmek isteyenlerin Nef Arsa deneyimini yakından yaşayacakları ve aileleriyle beraber doğa içinde vakit geçirebilecekleri etkinlikler şeklinde planlandı. 

2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. 

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen Nef Arsa Yaz Festivalleri, Lüleburgaz’ın ardından Kaz Dağları, Ankara Beynam ve Sakarya arsalarında yaz ayları içinde peş peşe gerçekleştirilecek. 

Nef Arsa projelerinden alım yapanlar veya projeleri yakından tanıyıp yatırım yapmak isteyenleri bir araya getirecek olan etkinlerde, doğanın keyfini çıkarırken; şehrin karmaşasından uzak ama doğaya yakın alanlarda yaşama sahip olma keyfini de tecrübe edecek. 

17-18 Haziran’da Lüleburgaz proje alanında örnek modüler evler kurulurken, Nef ’in patentli buluşu olan Fold Village alanlarında eğlenceli aktiviteler sayesinde katılımcılara keyifli vakit geçirmeleri için imkan sunulacak. Aynı zamanda Babalar Günü olan 18 Haziran Pazar günü etkinlik alanında çocuklar da babaları ile sürpriz etkinlikler katılım göstererek, kutlama yapabilecek. 

FESTİVALE ÖZEL İNDİRİM FIRSATI

Proje alanlarında gerçekleştirilecek etkinliklerde; ailelerin doğanın keyfini çıkarması amacıyla birçok organizasyon hayata geçiriliyor. Çocuk eğlence alanları, yerel lezzetlerin tadımı, deneyim alanları ailelerin güzel anılarından olacak. 

Aynı zamanda Nef ‘in arsa projelerinde kurguladığı yaşam alanlarını içeren Nef Arsa Fold Village konseptinde yer alan ekim alanları, açık hava kütüphanesi, yerel satıcıların olduğu alanlar da festival etkinlikleri içinde tecrübe edebilecek. 

Projelerin gerçekleştirileceği ana parsellerde düzenlenecek olan etkinlikler, arsa alımı yapmak isteyenlere yerinde bir deneyim imkanı sunuyor. 

Ayrıca, Nef, alanlarda yapılacak satışlara özel indirim ve ödeme fırsatları da sağlayacak. 

Web: https://www.nef.com.tr/

Bilgiçler Yapı'dan Bayrampaşa'ya ofis ve ticari ünitelerden oluşan yeni proje! Yakında ön satışta!

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje