27 / 04 / 2024

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Çanakkale Ezine'yi satışa çıkardı. Nef Arsa Çanakkale Ezine'den yüzde 20 peşinat ve 48 ay vade ile arsa sahibi olmak mümkün.



Değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkat çeken Nef bir yeni projesini daha satışa çıkardı.

Satışların başladığı Nef Arsa Çanakkale Ezine Kayacık Köyü'nde bulunuyor. Deniz gören parsellerin yer aldığı Nef Arsa Çanakkale Ezine'de toplam 40 parsel mevcut.

Altyapısı ortak alanları hazır olarak sahiplerine teslim edilecek olan Nef Arsa Çanakkale Ezine projesindeki arsalara tiny house konulabiliyor.
 
Parsel büyüklüklerinin 633 metrekare olarak açıklandığı Nef Arsa Çanakkale Ezine projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Peki Nef Arsa Çanakkale Ezine projesinde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Nef Arsa Çanakkale Ezine projesinde yer alan arsalar için ne kadar peşinat ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Nef Arsa Çanakkale Ezine satışta! Yüzde 20 peşinatla 48 ay vade fırsatı!

Nef Arsa Çanakkale Ezine projesinde metrekare fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Söz konusu projeden yüzde 20 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa sahibi olmak mümkün.

Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye kadar geniş yelpazeye sahip Nef Arsa'da her yeni güne kuş sesleri ile başlayabileceğiniz ve size özel tasarlanmış alanlar sunuluyor. 

Web: https://www.nef.com.tr/arsa/nef-arsa-canakkale-ezine-lp

 

Dacia'da büyük yeni yıl fırsatı: Aylık 26 bin 765 TL ile sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler  TOKİ  borçlarını ödeyemiyor! 

Genel Müdür Ali Kurt'tan vatandaşa 5 maddelik KİPTAŞ raporu!


Geri Dön