Proje Güncel

Nef Arsa Çanakkale fiyat listesi Eylül 2022! 

Nef Arsa Çanakkale, Çanakkale'nin Ayvacık bölgesinde Naldöken ve Babadere'de iki farklı proje olarak hayata geçiriliyor. Peki Nef Arsa Çanakkale fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022...  

Nef Arsa projelerinde, yatırımcılar, yaz, kış, doğa, sağlık ve kültür turizmine uygun farklı iklim ve lokasyonlarda, farklı bölgelerde tarih, turizm ve doğal güzelliklerle çevrili arsaları üzerinde kalıcı ya da taşınabilir evler ile kendi konutlarını inşa etme imkanı buluyor. 

Nef Arsa Çanakkale, Çanakkale'nin Ayvacık bölgesinde Naldöken ve Babadere'de iki farklı proje olarak hayata geçiriliyor. 

Peki Nef Arsa Çanakkale fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022...

Nef Arsa Çanakkale ile mavi ve yeşilin tüm tonlarıyla modern çiftlik hayatı sunuluyor.  Nef Arsa Çanakkale ile  1915 Çanakkale Köprüsü’nün getirdiği ulaşım avantajlarıyla sürekli değerlenen bir yatırım yapma fırsatı yakalanıyor. Yakın çevresinde Assos, Behramkale, Ezine, Geyikli, Bozcaada ve Gökçeada'nın yer aldığı Ayvacık, doğal güzellikleriyle dikkatleri çekiyor. 

Nef Arsa Çanakkale'de arsalar üzerinde kendi konutlarınızı inşa edebilir, geri kalan kısımlarda da tarım yapabilirsiniz. Hem ormanın hem denizin yanı başında bulunan Nef Arsa Çanakkale'de teslimlerin 2023 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Tapulu, imarlı, ifrazlı arsalar sunan Nef Arsa projeleriyle; arsa kavramına yeni bir boyut geliyor. Ege’de çiftlik hayatı yaşatan Nef Arsa Çanakkale'de ortak zeytin bahçeleri, kişiye özel arı kovanları ve üzüm bağları yer alıyor. 

Hem arya yatırımı hem de konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Arsa Çanakkale'de evinizin bahçesinde kendi meyve sebzenizi ekme fırsatı sağlanıyor.

Peki Nef Arsa Çanakkale fiyatları ne kadar? İşte Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022...

Nef Arsa Naldöken'de yer alan arsalar 300 metrekareden, Babadere'de yer alan arsalar ise 500 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

Nef Arsa Çanakkale fiyat Eylül 2022

Nef Arsa Naldöken'de yer alan arsaların fiyatları 540 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Nef Arsa Babadere'de başlayan arsaların fiyatları ise 900 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Projede, Nef bünyesinde yüzde 40 peşin ve 24 ay vade imkanı sunuluyor.

Web: https://nefarsa.com/projeler/ayvacik/

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Arsa alacaklara Nef’ten güzel haber! İşte Nef’in yeni stratejisi!