Arsa ve Arazi

Nef Arsa Dikili Exclusive ön satışta! 

Nef Arsa Dikili Exclusive ön satışa çıktı. Dikili arsanın 2. etabı olarak lanse edilen projeden 48 aya varan vadeyle arsa sahibi olunabiliyor. 

Değerli lokasyonlardaki arsa projeleriyle yatırımcıların dikkatini çeken Nef, şimdi de Nef Arsa Dikili Exclusive projesini ön satışa çıkardı.

Dikili arsa projesinin 2. etabı olarak lanse edilen projeden 48 aya varan vadeyle arsa sahibi olunabiliyor. 

Hem altyapısı hem de ortak alanları hazır şekilde sahiplerine teslim edilecek olan  Nef Arsa Dikili Exclusive projesi kapsamında yer alan arsaların alanları 320 metrekareden başlıyor.


Nebiler Köyü'ne yakın konumda yükselen Nef Arsa Dikili Exclusive projesi; Sarımsaklı'ya 25 dakika, Ayvalık ve Bademli'ye 30 dakika, Cunda'ya 40 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


2 katlı villaların inşa edilebileceği Nef Arsa Dikili Exclusive projesinde ateş meydanı, barbekü ve hobi alanları, açık yüzme havuzu gibi ortak alanlar bulunuyor. 

Sahiplerine altyapısı hazır olarak teslim edilecek olan Nef Arsa Dikili Exclusive projesinden 0,99 faizli banka kredisi ya da firma bünyesinde 48 ay vadeyle arsa sahibi olunabiliyor.

Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Nef Arsa Dikili Exclusive projesi deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. 


Web: https://www.nef.com.tr/
 

Gimat Mağazacılık'tan başkente alışveriş sokağı ve ofis projesi geliyor! 

Villa Arya'da teslimler Aralık'ta! Kişiye özel ödemelerle müstakil havuzlu villalar!

Anadolu Han Evleri'nde 3.5 milyon TL'ye hemen teslim 3+1'ler!