28 / 04 / 2024

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 



Nef Arsa, değerli lokasyonlarda hayata geçirdiği arsa projeleriyle dikkatleri çekerek, şimdi de Türkiye’nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları sürdürmek amacıyla Gaziantep'te bulunan yeni satış ofisini hizmete açıyor. Şehrin ticaret merkezi İncilipinar Bulvarı'nda yer alan satış ofisi, Nef Arsa'yı daha geniş kitlelere ulaştırma misyonuna sahip. 

Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye, Nef Arsa'nın geniş ve çeşitli proje yelpazesi, Gaziantep satış ofisinin de aracılığıyla tanıtılacak. Her bir proje, o bölgenin benzersiz doğası ve potansiyeliyle göz doldururken, Nef Arsa'nın yaratıcı yaklaşımıyla buluşuyor. Gaziantep'teki yeni satış ofisi, yatırımcılara fırsatlara açılan bir kapıyı aralıyor. 

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa Satış Direktörü Emre Erkan, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve yatırım gerçekleştirmek isteyen müşterilere daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için Anadolu'nun bir çok şehrinde yeni ofisler açtıklarına dikkat çekti. 

Açıklamasında "Nef arsa ürünlerine çok yüksek bir talep olduğunu biliyoruz ve müşterilerimize en iyi servis deneyimini yaşatmak için Anadolu şehirlerinde ve Avrupa’da Türklerin yaşadığı bölgelerde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bugün Dikili'den, Çanakkale Assos'a,  Ankara  Beynam’dan, Sakarya'ya çok geniş alanda bir portföyümüz var" ifadelerine yer veren Emre Erkan, bu portföyü Türkiye genelinde arsa yatırımcıları ile buluşturabilmek amacıyla Nef Arsa olarak farklı lokasyonlarda hizmet sunduklarını aktardı. 

Erkan, "Bugün de en yeni ofisimizi Gaziantep'te açtık. Yine bu ay içinde, Köln ve Berlin bayilerimiz satışa başladı.  Çok yakın zamanda Diyarbakır Nef Arsa ofisini, yıl sonuna kadar da planladığımız Türkiye ve Avrupa’daki farklı şehirlerde yeni Nef Arsa ofislerimizi hayata geçireceğiz" açıklamasında bulundu ve Türkiye ve Avrupa’da 100’e yakın satış noktasında tüketicilerle iletişime geçileceğinin altını çizdi. 

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa, arsa piyasasına yalnızca kuralları değiştiren bir yenilik getirmekle kalmıyor, aynı zamanda ‘paylaşım modeli’ ile yatırıma da yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Çanakkale’den bir arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyü içinde yer alan Sakarya, Ankara ya da İzmir’deki arsaları da kullandırarak yatırımcısına, ‘Kışın birini, yazın diğerini’ kullanma fırsatı sağlıyor. 

Nef’in patentli tasarımı Fold Village üniteleriyle hem şehir hayatının avantajları hem de doğal hayatın ayrıcalıkları ulaşılabilir duruma getirilirken, eğitimden sağlığa, spordan sanat faaliyetlerine ve eğlenceye kadar pek çok alanda hayat kalitesinin de yükseltilmesi amaçlanıyor. 

NEF ARSA PROJELERİNDE 24 AYA VARAN VADE FIRSATI 

Sakarya, Assos, Ankara Beynam, Kaz Dağları, Çanakkale Köseler, Lüleburgaz ve Dikili arsalarında satışlar sürerken,  tüm Nef Arsa lokasyonlarında yüzde 10 peşinat, yüzde 0,99 oranında banka kredisi fırsatı ve 24 aya varan vade seçeneklerinden faydalanarak, doğal yaşama sahip olunabiliyor. 

Nef Arsa'da doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam kurma olasılığına müstakil bir konutta yaşama özgürlüğü de dahil ediliyor. Ayrıca, projelerde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesi ile gerçekleştirilebiliyor. 

Web: https://www.nef.com.tr

Tel: 444 9 633

Nef Arsa Dikili ön lansmanda! Metrekaresi 10 bin 500 TL'den başlayan altyapısı hazır parseller! 

Nef Arsa Çanakkale Köseler satışta! Peşinde yüzde 30'a varan indirim fırsatı!

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!


Geri Dön