Proje Güncel

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022...  Nef Arsa Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle ikinci emeklilik maaşına dönüşecek arsaların fiyatları belli oldu

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, son inovasyonu Nef Arsa özelinde yeni projeleri için çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Nef Arsa Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle ikinci emeklilik maaşına dönüşecek arsaların fiyatları belli oldu. 

Dünyada bir ilki hayata geçirerek ‘hazır arsa’ modeline imza atan Nef, Şehirlerin gelişime açık noktalarında, yüksek gelir garantisi hedefleyen hazır arsaları Türkiye'nin geneline yayıyor. Nef Arsa Sakarya da bu projeler arasında dikkatleri çekiyor. 

Nef Arsa Sakarya projesinde arsa yatırımcıları aynı zamanda bir öğrenci rezidansına da sahip olabiliyor. Nef Arsa Sakarya ile Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında bir öğrenci rezidansı da hayata geçiriliecek. 

Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022...

Hem sürekli değerlenen bir bölgede arsa sahibi olan, hem anapara yatırımını kur ve enflasyona karşı koruyan hem de Nef’in öğrenci yurdu markası olan Novu ile kira getirisi elde eden arsa sahipleri Nef Arsa Sakarya’ dan ikinci emekli maaşı alır gibi yatırımının değerini katlıyor. 

Bölgedeki beyaz yakalı ve öğrenci nüfusunun talep ve gerekliliklerine göre bir projeye imza attıklarını dile getiren Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Şehirde iki üniversite mevcut. 80 bini aşan öğrenci nüfusu için yeterli yurt ve apart tesislerine ihtiyaç var. Öğrencilerin Nef Novu kalitesinde bir üniversite hayatı yaşamalarını ve eğitimlerine barınma sorununa takılmadan devam etmelerini önemsiyoruz" açıklamasında bulundu ve bu sebeple Nef Novu öğrenci rezidansı yatırımlarının sürdüğünü dile getirdi. 

Sakarya, aynı zamanda Marmara Bölgesi’nin İstanbul’a yakın güzergâhında önemli ulaşım hatlarının merkezinde bulunuyor. Sakarya’da alternatifi bulunmayan bir konsept şeklinde tasarlanan Nef Arsa Sakarya'da Nef Flats, Co-Working Place,Sakarya Üniversitesi, Fold Home, Sinema Odaları, Müzik Odaları, PlayStation Odaları,Parti & Karaoke Odaları,Misafir Evleri, Lounge Alanları, Chef Masası, Fitness Salonları, Kapalı Basketbol Sahası, Kapalı Futbol Sahası, Eğlence Odaları,Kapalı Yüzme Havuzu gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Nef Sakarya arsa 5 bin metrekare kapalı alanda hayata geçirilecek. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022...

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022

Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi açıklandı. Nef Sakarya arsa projesinde yer alan arsaların fiyatları 235 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Ayda 2.500 TL taksitle Nef Arsa Sakarya projesinden arsa sahibi olunabiliyor.

Öğrenci rezidansının yatırımcıya kira getirisi ise bugünkü değer üzerinden aylık 3 bin TL olarak belirlendi.

Web: https://nefarsa.com/projeler/sakarya/

Nef Arsa Çanakkale fiyat listesi Eylül 2022! 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!