28 / 04 / 2024

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.



Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde yeni bir kampanya başladı. Sevgililer gününe özel olarak başlatılan kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Değerli lokasyonlarda hayata geçirilen Nef Arsa projelerindeki kampanya ay sonuna kadar devam edecek.

Nef Arsa projeleri Sakarya'dan Assos'a, Beynam'dan Kaz Dağları'na, Çanakkale Köseler'den Dikili’ye kadar farklı bölgelerde geniş bir yelpaze sunuyor. 

‘Paylaşım modeli’ ile yatırıma da yeni bir bakış açısı kazandıran Nef Arsa, Çanakkale’den bir arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyü içerisinde yer alan Sakarya,  Ankara  ya da İzmir’deki arsaları da kullandırıyor.

Nef Arsa lar 29 Şubat a kadar Sevgililer Günü ne özel yüzde 30 indirimli!

YÜZDE 30 İNDİRİM

Nef Arsa'nın satışı devam eden Sakarya, Assos, Ankara Beynam, Kaz Dağları, Çanakkale Köseler, Lüleburgaz ve Dikili projelerinde sevgililer gününe özel olarak yüzde 30 indirim yapılıyor. Paylaşılan detaylara göre ayrıca söz konusu projelerde modüler ev sistemleri de Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesiyle yapılabiliyor.  

Web: https://www.nef.com.tr

Tel: 444 9 633


Geri Dön