28 / 04 / 2024

Nef Flats 163 Levent, şehirde çalışanlara hitap ediyor!

Nef Flats 163 Levent, şehirde çalışanlara hitap ediyor!

Timur Gayrimenkul ve DIK Türkiye'nin ilk konsept projesi Nef Flats 163 Levent, şehir merkezinde çalışanlara hitap ediyor



Erden Timur, nitelikli projeler üretmek için yola çıktıklarını, bu anlamda yeni ortaklıklarının ilk projesi olan NEF Flats 163 Levent'in, aynı zamanda NEF İstanbul Flats konseptinin de ilk projesi olduğunu ifade etti. İstanbul Flats konseptinin, şehir merkezinde çalışan ve 2.000-3.000TL arası maaş alan profesyonellerin yine şehir merkezinde ödeyebilecekleri kira bedelleri ile oturabilecekleri nitelikli projeleri kapsıyor. 1,5 yıldır projenin hedef kitlesini yakından tanımak ve onların ihtiyaç ve beklentilerini öğrenmek için kapsamlı araştırmalar yaptıklarını açıklayan Timur, çarpıcı sonuçlarla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

950.000 kişi için sıfırdan bir yaşam, sıfırdan bir bina tasarlıyoruz… 

Nef Flats 163 Levent projesi ile ilgili olarak; “Konum itibari ile Taksim-Maslak hattında çalışan genç profesyonellerden oluşan 950.000 kişilik hedef kitlesinin 900-1300 TL kira ödediklerini gördük. Bu yönde yaptığımız araştırmalar sonucunda vardığımız sonuçlar doğrultusunda hayata geçireceğimiz yeni projemizi Kanyon'a 900 m cazip lokasyonuyla, Kağıthane'de, Talat Paşa Caddesi üzerinde ve %95'i 1+1, %5'i 2+1 dairelerden oluşan, hacimsel daire mantığı güdülerek brüt 4m ila brüt 6m tavan yüksekliğine sahip dairelere yer vererek, toplam 131 metre yükseklikte sıra dışı bir proje olarak hayata geçiriyoruz” diyen Timur, projenin tasarımının da çok önemli olduğunu ifade ederek iki kez Wallpaper ödülü alan ve dünyaca tanınan bir firma olan Autoban'ın bu proje için ilk kez bir dış mimari projeye imza attığının da altını çizdi. Ayrıca aynı konseptte Anadolu yakasında Göztepe'de yeni bir projenin başlamak üzere olduğunu ve Kemerburgaz Göktürk'te ise NEF Kemerburgaz Apartments projelerinin de devam ettiğini belirtti. 


Geri Dön